Joulukorttihaaste 2011

Olen tehnyt Uudenvuodenlupauksen 2011 ja se kuuluu näin:

Koska olen viime vuosina ollut niin saamaton joulukorttejeni kanssa niin päätin tänä vuonna 2011 tehdä joulukorttini kerrankin ajoissa. Kokonaistavoitteeni on 200 joulukorttia, joista puolet eli 100 tulee olla valmiina Juhannukseen 2011 mennessä. Seuraavat 100 sitten jouluun 2011 mennessä. Jokaista korttia kohden minkä jään tavoitteestani lupaan luopua jostain leimasimesta ja tehdä sen niin että lahjoitan ne vieläpä ilmaiseksi eteenpäin blogissani tai KK-sivustolla!

Tämä lupaus on tiukka ja koska rakastan kaikkia leimasimiani niin kovin monesta en tahdo luopua missään nimessä!!! Toivokaa ja tsempatkaa siis että pystyn tähän! Mikäli pääsen tavoitteisiini molemmilla kerroilla niin arvontaa on sitten luvassa kiitokseksi teille tsemppauksestanne :)

Alan kerätä joulukorttejani sitä mukaa kun niitä syntyy niin sekä tänne että tuonne varsinaisen blogin puolelle, tagin "Joulukortit 2011" alle! Näin edistymistä on helppo seurailla :)

Haastan kaikki muutkin mukaan tekemään kortit ajoissa - asettakaa oma henkilökohtainen tavoitteenne ja siihen sopiva "rangaistus" jos ette pysy tavoitteessanne :) Näin sitä tämmöisistä viimehetken tuhrustajistakin ehkä saadaan vielä hyvissä ajoin varustautuneita kortteilijoita :D :D :D Jouluista Uutta Vuotta 2011 teille kaikille!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...