tiistai 28. huhtikuuta 2009

Hänglar-poika :) - 72/2009

Meillä tulee aina keväisin ihan pula näistä poikien synttärikorteista ja niin oli nytkin poikien ja miesten kortit vähissä. Kirjanpitäjälle nämä veroilmoitusten deadline viikot ovat kuitenkin hirmukiirusta aikaan ja täytyi siis työkiireiden keskellä tehdä vanhasta väritetystä kuvasta kortti ensi viikonlopun sankarille :) Toivottavasti saaja tykkää vaikka väritykset on hieman kököt kun vielä tuolloin harjoittelin noiden tussien käyttöä :D

A Hänglar card for next weekend's birthday boy made yet again with image I colored a long time ago :Askartelupöydän ääressä on tosiaan työkiireiden vuoksi ollut aika hiljainen viikko, mutta eiköhän siihen saataisi taas vapun aikaan muutos :)

HAUSKAA WAPPUA!

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Aivan ihana kortti. Mullakin on poikakortit aika finaalissa... Pakko olisi niitäkin saada aikaiseksi. Ihanaa Wappua myös sinne pohjoiseen...täällä etelässä paistaa Aurinko oikein isolla AA:lla :)))

Merkkari kirjoitti...

Ihana kortti! Mukavat värit! Tervetuloa lukijakseni! Minä olen valitettavan huono kommentoimaan, kun minulla on vain mobiililaajakaista joka on todella hidas. Valokuitu on jo tilauksessa, mutta saa nyt sitten nähdä koska se saapuu... Hauskaa Vappua!

Hilkka kirjoitti...

Oikein ihana poikakortti:))
Toivotan aurinkoista vappua pohjoseenkin, toivottavasti sielläkin näkyy ja edes hiukkasen lämmittää:) Jos tänne tulis nyt pieni sadekuuro niin hiirenkorvat avautuisivat:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...