torstai 16. huhtikuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #52 - 60/2009

Ihan pakko oli vielä ehtiä Jehkottaren korttihaasteeseen mukaan, vaikka hermot meinasi tämän kortin kanssa mennä pitkin viikkoa kun ei ottanut pysyäkseen paikallaan tuo siimaviritykseni :( No lopulta löytyi tarpeeksi tiukat aineet että sekin saatiin tukevasti pysymään ja viimein pääsin valmista korttia postaamaan! Kiitokset Maria H:lle ihanasta ja todellakin haastavasta mallista ja isot 1-vuotis onnittelut koko haasteelle ja upealle DT-tiimille!!! Toivottavasti seuraava vuosi on täynnä yhtä upeita haasteita kuin mitä tämän vuoden aikana on vastaan tullut! :D

Here's my entry for the Jehkotar Card Challenge this week. The challenge is also celebrating it's 1st birthday and I wish to gongratulate Jehkotar and the wonderful DT team for their hard work for the challenge:
Leimakuva/ Stamped Image: Whiff Of Joy
Väritys/coloring: Copics
Paperit/ papers: DCWV Nana's Nursery Baby Girl
Kukat/ Flowers: Prima Marketing
Nauha/Ribbon: Raspberry Ribbons Club Kit
Teksti/ Sentiment: The Paper Studio Cardstock Stickers
Strassikivet/ Rhinestones: The Paper Studio


Napille menee, mutta täytyy koettaa saada vielä 3d-kortti ja ATC-korttikin vielä valmiiksi, jos vaikka ehtisivät nekin vaikka hieman "mattimyöhäsenä" liikkeellä olenkin... ;)

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Vaikka sulla on hermot tämän kortin kanssa meinannut mennä, niin on jokainen siihen kulutetttu hetki ollut sen arvoista; On nimittäin aivan täydellinen kokonaisuus!

Maria H. kirjoitti...

Siis voi ihanainen mikä lopputulos:-) Kyllä on kannattanut!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...