maanantai 20. huhtikuuta 2009

Leimakuvavaihtoa???

EDIT 22.4.2009 klo: 23.29 - Lähetin juuri kaikille osallistujille sähköpostia! Huikatkaa jos ongelmia tai viesti ei tullut perille :)


VAIHTO ON TÄYNNÄ TÄLTÄ ERÄÄ! Kiitos kun lähditte mukaan ja kunhan saan vielä tarkennuksia leimasimiin niin laittelen kaikille postia :)


Kohta alkaa juhla-ajat lähestymään ja tarvitaan korttia jos jonkinmoista. Huomasin juuri että oma varasto näitä juhla-aiheisia leimasimia ja leimasinkuvia alkaa olla aikalailla huvennut ja siitä lähti idea että voisin emoilla tällaisen vaihdon 10 hengen porukan kesken! Eli minun lisäkseni vaihtoon mahtuisi mukaan 9 tähän postaukseen nopeimmin ilmoittautunutta! Vaihto on siis keväinen ja juhla-aiheinen ja leimasimen, jolla osallistut vaihtoon tulisikin siis olla sopiva valmistujais-/ ylioppilaskorttiin, hääkorttiin tai rippikorttiin!

Tässäpä tarkempia ohjeita vielä vaihdosta:

1. Jätä ensimmäiseksi tähän postaukseen kommentti, jotta halukkaat näkevät kun vaihto on täynnä. Lähetä sitten minulle sähköpostilla tietosi osoitteeseen piiata@yahoo.com ja linkki/ kuva leimasimesta jolla haluat osallistua. Lisään sinut listalle kun olen saanut tietosi ja lähetän sähköpostiviestiä sitten kaikille kun vaihto on täynnä ja päästään aloittamaan!

2. Leimaa kuvia valitsemallasi leimasimella aina 4 kpl per osallistuja eli yhteensä 36 kuvaa. Saat saman verran kuvia sitten takaisin.

3. Kuvat tulee leimata mieluiten akvarellipaperille ( myös hyvälaatuinen vesiväripaperi käy) vedenkestävällä musteella ja kaikkien kuvien tulee olla laadukkaasti ja siististi leimattuja. Ei katkonaisia, osittaisia kuvia tai suttuisesti leimattuja. Leimattujen kuvien ympärille tulee jättää myös riittävästi tilaa leikkuuvaraksi, jos niitä halutaan stanssata esimerkiksi Spellbindersin stansseilla.

4. Postita minulle kuvat viimeistään vappuaattona 30.4.2009 ja liitä mukaan kuvien lisäksi palautuskuori varustettuna tarvittavalla postimaksulla ja osoitetiedoillasi. Näin saan helposti ja nopeasti kuoren vaihtokuvineen myös sinulle takaisin! Helposti-kuori on mitä mainioin vaihtoehto juuri tällaiseen tarkoitukseen niin postimaksulla ei tarvitse sitten päätään vaivata :) Ja jos vaihto täyttyy pikaisesti niin toki voi kuvat lähettää minulle heti kun olet vahvistusviestin minulta saanut osoitetietoineen. Postitan tosin kuvat takaisin vasta sitten kun kaikkien kuvat ovat minulle saapuneet ja olen ne jakanut kuoriin! Viimeistään siis 5.5.2009 mutta jo aiemmin jos olette vikkeliä! :)

Osallistujat:

1. Minä itse - Greeting Farmin hääparin kuva Cake Topper-setistä - leimattu valmiiksi 26.4.2009
2. Minni75 - Stamping Bellan hääpari - saapuneet 28.4.
3. Mimiko - Whiff Of Joy Matthew - saapuneet 28.4.
4.Mummeli - Pyssel Passionin ylioppilaspoika
5.Nikita - Pyssel Passionin hääpari- saapuneet 30.4.2009
6. Tiina - Magnolian tulppaanityttö - Kuvat perillä 24.4.09! :)
7. Tarja - Elzybells hääpari - saapuneet 27.4.2009
8. Maria H - Pyssel passion ylioppilastyttö - saapuneet 28.4.
9. Anna - Tilda with key
10. Johanna - Whiff Of Joy Charlie 007 - saapuneet 28.4.


Jos on kysyttävää laittakaa meiliä osoitteeseen piiata@yahoo.com! Toivottavasti saadaan kiva vaihto kasaan pian! :)

9 kommenttia:

Minni75 kirjoitti...

Minä tahdon mukaan, Bellan hääpari leimalla :)

Mimiko kirjoitti...

Minä mukaan :)

mummeli kirjoitti...

Minäkin tahtoisin mukaan Pyssel passionin ylioppilaspoika leimalla

Nikita kirjoitti...

Minä tulisin mukaan Pyssel passionin hääpari leimalla

tiina kirjoitti...

Moi
Tahtoisin minäkin mukaan. Osallistun magnolian tulppani-tyttö leimalla (nro.62.)

Tarja kirjoitti...

Haluaisin myös mukaan,valitettavasti
minultakin löytyy teemaan sopivana
ainoastaan hääpari leimasin-elzybellsin hääpari:)

Maria H. kirjoitti...

Vieläkö mahtuu? Mulla muutama vaihtoehto kuvaksi:-)

Johanna kirjoitti...

Jos vielä sopii, niin minäkin osallistuisin mielelläni. Leima voisi olla Forever Friends - Bride & Groom Toast tai WOJ:n Charlie 007. Olisiko muilla osallistujilla toiveita?

Korttikeiju kirjoitti...

Hei, etsiskelin netistä leimakuvavaihtoja ja tupsahdin tänne. Saako näin tietämätön udella, että kuinkas usein näitä järkätään ja millos sattuis sinulla vaikka seuraava olemaan (jos osaat yhtään sanoa)? En ole koskaan tälläiseen osallistunut ja olisin kovasti kinnostunut kokeilemaan joskus..:)

Ps. Ihana blogi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...