lauantai 16. toukokuuta 2009

Huomio Askartelubloggaajat!!!

Luen hurjasti kotimaisten askartelublogien ohella myös ulkomaalaisia ja erityisesti noita norjalaisblogeja (kuten varmaan moni muukin erityisesti korteista innostunut!) ja moneen otteeseen olen nyt törmännyt TÄHÄN sivustoon johon on kätevästi koottu listaus norjalaisista askartelublogeista. Googlettamalla löytyy vastaavia ainakin briteistä ja jenkeistä ja varmaan monesta muustakin maasta. Vastaavaan en ole kuitenkaan törmännyt vielä Suomessa (jos jollakulla on parempaa tietoa niin huutakoon HEP nyt! :D) ja olisi kyllä tosi kiva jos kaikki Suomen askartelublogit löytyisi yhdeltä listalta kun tuolta blogilistan kategoriastakaan ei löydy kuin sinne rekisteröityneet bloggaajat... uudetkin askartelubloggaajien blogitkin olisi sitten helpompi löytää ja samaten askartelusta kiinnostuneet löytäisivät kaikki blogit kätevästi "saman katon alta"! Minusta tämä ainakin olis tosi hieno juttu ja kasvaisi tämä meidän "verkostomme" entistä enemmän! :D

Niinpä kyselenkin että oisko meidän bloggaajien joukossa innokasta ja hyvät atk-taidot (ja html-kielen) omaavaa (en itse tiedä vielä oikein mitä tuon perustaminen pitää sisällään joten en usko että ainakaan minä oisin sitten oikea henkilö sitä organisoimaan...vaikka tekemällähän sitä kyllä sitten oppisi ;D). Ja toiseksi tietysti kyselisin että oisko kiinnostusta sitten tuonne rekisteröityä ja olisiko tämä edes hyvä idea näin alkuun tarkasteltuna??? Vai oisko jokin toisenlainen "verkostoituminen" parempi vaihtoehto??? Kommentteja siis pliis...

Sorry this post only in Finnish to Finnish crafters about networking in Finland :(

8 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Jonkinlainen koontisivu olisi kyllä hyvä.

Minulla käy monesti, että en jos en heti lisää jotain blogia omaan listaani/ kirjanmerkkeihin, niin se unohtuu ja sitten sitä miettii että mikäs se olikaan se sivu jossa oli asiaa siitä ja siitä.

Netissä oleva sivu on ainakin minulle oman koneen kirjanmerkkejä parempi ratkaisu, kun ei aina ole omalla koneella vaan käy myös muilla koneilla.

Blogi-tyyppinen ratkaisu ei taida onnistua, luulen minä...
vai onnistuiskohan?

amma kirjoitti...

Jeps! Tollanen ois kyl kiva.
Toimisko samanlainen systeemi kuin mikä esim. neuleblogi ringissä on?
http://www.ringsurf.com/ring/ziina/
En tiiä... Mut ois kätsy jos "kaikki" löytyis samasta paikasta

Pirkkis kirjoitti...

Mulla ei oo hajuakaan, miten tuo toimisi, mutta idea on mitä mahtavin! Tosiaan olisi kiva, kun kaikki löytyisi yhdestä paikasta, kun ei kuitenkaan kaikkia viitsi muistiin omalle koneellekaan laittaa.

bissecat kirjoitti...

Jes!loistava idea,miten vaan toteutettavissa.Tietty ,jokainen voisi ilmoittaa oman bloginsa tälläiseen,mutta miten se aloitetaan jonkinlainen "blogikirjasto".Suomalainen korttirinki.

Tiina kirjoitti...

Mahtava idea. Itselläni sama ongelma kuin Tuuliksella, jos ei heti laita löytämää sivua ylös häviää se bittiavaruuteen.
Toivottavasti löytyy joku, joka saisi ihan käytäntöön asti luotua meille tämän mahtavan idean :)

Pirkkis kirjoitti...

Huomenta! Oletko ottanut niitä kuvia? Ei mitään paniikkia!!!

Piitu kirjoitti...

Todella hyvä idea!!!

Tanjuska kirjoitti...

Wautsi hyvä idea!!! Kuka sen sitten tekisi??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...