torstai 28. toukokuuta 2009

Kortteja vauvoille :) - 92-93/2009

Tässäpä muutama korteista jotka ehdin kuvata ennen kuin kamerasta loppui akku... jostain syystä tiedän jo etukäteen akun olevan vähissä kun viimeiset kuvat mitä kamera antaa niin menevät todella sumeiksi ja epätarkoiksi. Jotain sain kuitenkin kuvankäsittelyllä hieman korjattua, mutta täytyy koettaa aamusella kuvailla uudelleen kun kameran akku on taas täys jos vaan ehdin:

Here is few more baby cards for the sharity project I mentioned earlier. For some reason my camera starts to act out before running out of battery and pictures turn out really blurry :( I managed to get something visible by editing them but if I have time in the morning I have to try again after the battery is full again:

Ja nämä kortit tosiaan matkaavat taas sinne sairaalaan pienten vauvojen ja vanhempienkin iloksi :)

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Pirteitä kortteja ja hyvällä asialla olet liikkeellä!

Heli Matero kirjoitti...

Erittäin suloisia kortteja.

maiju kirjoitti...

Todella kauniissa väreissä olet tehnyt upeita kortteja.

Pirkkis kirjoitti...

Tosi pirtsakoita kortteja! Kameroista... Mun kamera on tällä hetkellä Samsung L310W, jossa on loistava ominaisuus akun kanssa. Aina kun siirrän kamerasta kuvia koneelle, latautuu kameran akut samalla. Piuhasssa oleva merkkivalo ilmoittaa vihreällä värillä, milloin akut on täynnä. Ihanaa, kun ei tarvitse enää sen kummemmin ladata akkuja (itselle se tekisi kyllä välillä terää ;o) ).

Tilde kirjoitti...

Niin kivoja kortteja sulla taas valmistunut. Kysyit kukkasista- vanhoista kynttilän manseteista ne olen riipinyt irti ja uusia löytyy kaupoista ja edullisesti varsinkin kirpputoreilta. Myös muita tekokukkia joita saa edullisesti esim. hortensiat, katsoo vaan ettei terälehdet ole kovin suuria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...