torstai 21. toukokuuta 2009

Paperikierteen askarteluhaaste 5/2009 - 85/2009

Maaliskuun haasteeseen en ehtinyt mukaan kun bongasin sen hieman liian myöhään, huhtikuun luonnos ei oikein toiminut mulla kokeiluista huolimatta, mutta nyt toukokuun haasteeseen ehdin mukaan minäkin vaikka tällä kertaakin Paperikierteen askarteluhaaste oli aika kinkkinen kortiksi toteutettavissa! Mutta pienen pohdiskelun jälkeen tällainen tekele sitten syntyi:

Finally I made it in time for the craft challenge by finnish scrapbook store Paperikierre and here's the card I made based on the sketch and given colors:Paperit/papers: Morris Dance Digital Kit - Kaboodle Doodles
Nauha/ribbon: K & Company Roam
Teksti/ sentiment: Korttipuoti Tiina

Yläosan kahdeksan nappia on tehty iki-ihanalla Martha Stewartin leikkurilla, joka ihanasti kohokuvioi myös nuo napin reunat ja saa luonnollisemman lopputuloksen :)

The buttons on top section are punch outs made with Martha Stewart punch. I love the way it embosses the edges at the same time and gives more natural look then!

2 kommenttia:

marke kirjoitti...

Onpa hieno leikkuri ja tuo paperi on upeeta eli lopputulos on myös hieno...nuo värit ovat mieleisiäni:)

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Tosi hieno kortti ja nuo napit on kyllä niin aidon näköisiä.Ihana leikkuri!Kaikkea ne keksiikin..Kiitos muuten kommentista,Wiljami on niin tohkeissaan kehuista..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...