sunnuntai 24. toukokuuta 2009

"Ressattua" vintagea ja jotain ihan uutta!!! - 87/2009

Pääsin itsekkin taas kokeilemaan pitkästä aikaa paperin "ressaamista" kun löysin viime syksyn remontista lähtien kadoksissa olleen ressaajani! Kyse ei kuitenkaan ole Tim Holzin kuten useimmilla tuntuu olevan käytössään vaan hieman simppelimmästä mutta väriltään ihanemmasta Heidi Swapp -ressaajasta, joka hankittu siis noin vuosi sitten Glitterpotista:

Finally I'm back distressing paper after finding my long lost distress-buddy. It's not the Tim Holz version as most of you have but the simpler and prettier one by Heidi Swapp, which I bought from Glitter Pot about a year ago:Ja tässä kortti johon papereita "ressasin". Kuva taas noilta upeilta Itkupillin kollaasiarkeilta:

And here's the card with the distressed paper and an image from Itkupilli's gorgeous collagesheet:Virkattu kukka ja ruusunlehdet ovat Aprikselta ja innostuin itsekkin alkamaan jo virkkaamaan lisää kukkasia, joten näitä näkyy varmaan enemmänkin korteissani jatkossa ;) Vintagepitsi on löytö Etsystä ja tagi on Making Memories -sarjaa. Helmenpuolikkaat taas uutuuksia Basic Greyltä jotka Finnstamperin Sarilta tilailin. Taustapaperi ja kortin sisäosan paperi on tulostettu omalla koneella Bearly Mine Designs -levyiltä. Nopeaa, kätevää ja eritoten vähän tilaavievää! Tässä vielä tuo kortin sisäosa, minkä jätin nyt ihan ilman lisäkoristeita jotta saatte paremman kuvan millaisena "insertit" tulostuvat:

Lovely crocheted flower and rose leaves are from Apris. And I actually started to crochet some more of these flowers myself! :D Vintagelace is from Etsy and tag by Making Memories. Pearls are Basic Grey's new stuff from Finnstamper. Background paper and this inside insert is self-printed from Bearly Mine Designs -discs and I love it! Fast, easy and cd's don't take much room on my desk! *LOL*:

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä tyylstä pidän kovasti:) ... minäkin ostin virkattuja kukkia Askartelukirppikseltä ja katselin, että niitä voisi olla kiva opetella itsekkin tekemään. Tosin nuo ostamani ovat niin siistejä ja hyvin tehtyjä, että samaan en heti taida yltää...

maiju kirjoitti...

Mullakin on tuo pinkki Heidi Swapin ressaaja... Tarttui mukaan viime vuoden maaliskuussa kun kävin ekaa kertaa Heinin tykönä... Olen kyllä ostanut sen Holtzinkin työkalun... mutta tämä pinkki on sentään pinkki :)

Ja korttisi on hieno.

Carola kirjoitti...

Valtavan upea kortti!
Blogissani on sinulle jotakin :)

Pirkkis kirjoitti...

Aivan mahtavia kortteja! Tyylisi on todellakin upea.
Leimasinkuvat leimailtu ja valmiina postitettavaksi.

Mimiko kirjoitti...

Soma kortti :)
Mulla on kans tuo ressaaja (ja myös se Holtzin), Glitter Potista hankittu aikaa sitten ;)

Paula kirjoitti...

Upea kortti!!

Mullakin on tuo HS ressaaja ja tykkään kyllä siitä enemmän kun Tim Holtzista ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...