sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

ÄHH - Älä Hilloa Helmiäsi by Inkku <3

Inkku oli keksinyt hienon haasteen helmeilijöille ja vaikka olen tällainen "sunnuntai-helmeilijä" niin ajattelin osallistua hieman soveltaen haastetta.

Omaan henkilökohtaiseen haasteeseeni luen mukaan kaiken muunkin helmistä tehdyn eikä pelkästään koruja. Tämä mm. siitä syystä että allekirjoittaneella on iso kasa kirjanmerkkiaihioita joista voisi nyt kesän aikana väännellä jo parit joululahjat!

Toinen muutos on että vaikka postaukset tulevatkin päivittäin tänne blogiin niin joudun ennen heinäkuun puolen välin lomareissua kyllä tekemään "varastoon" ja postaamaan sitten ajastuksena korut ja muut härpätykset tänne blogiin!

Pointtihan on kuitenkin loppujen lopuksi tämä: mulle on kertynyt aivan liikaa helmiä suhteessa siihen kuinka paljon koruja loppujen lopuksi olen saanut aikaan ja nyt on kyllä tosissaan aika saada helmet tehokäyttöön!

Nyt kaivelen ne kaksi ainokaista korujentekokirjaani esille, haen inspiraatiota korublogeista ja siten valmistaudun aloittamaan haasteen ensi keskiviikkona :D

Nyt siis kaikki helmivarastoja omaavat mukaan haasteeseen :D

My blog friend Inkku has a great idea how to challenge jewelry makers. Although I'm not a real jewelry artist, I have my fair share of pearls and beads in stock so I decided to take part. Idea is to make a jewelry or other item using pearls and beads everyday through July.

So wish me good luck!!! I certainly need it! *LOL*

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...