tiistai 23. kesäkuuta 2009

Koruilua ja virkkausta... yhtäaikaa :D :D :D

Juhannus meni leppoisasti ja vaikka alkuperäinen suunnitelma olikin pysytellä kotosalla niin lähdimme kuitenkin lauantaina piipahtamaan kairassa metsäkämpällä. Täytyy sanoa että sinne lähdemme varmaan koko porukka mielellämme useammankin kerran tänä kesänä... huolimatta siitä että olimme suhteellisen kaukana sivistyksestä niin sääskien määrä oli ainakin puolet vähemmän mitä tässä kotosalla :D Kenties lukuisilla linnunpöntöillä ja niiden asukeilla oli osuutensa asiaan??? :D

Juhannuksen parasta antia oli kuitenkin ehdottomasti nähdä pitkästä aikaa taas Susannea ja Tarjaa :D Kiitos tytöt vierailustanne ja vallan ihanista tuliaisista!!! <3 Että aika voikin kulua nopsaan kun jutusteltavaa riittää ja toivonkin että näemme taas pian *halaukset*

Virkkuukoukulla on ollut yhtä sun toista ja helmienkin kanssa on hieman hyöritty. Ja tässä korussa yhdistin sitten molempia touhuja hieman:

Here a necklace I made few days ago:"Ketju" on siis virkattu ja olen sinne virkannut joukkoon myös pieniä puuhelmiä :) Metallisen wish- ja lehti-riipusten seuraksi on päässyt myös jokunen sävyihin sopiva lasihelmi:

"Chain" is crocheted and decorated with wooden pearls. Pendant is made from wish & leaf metal charms and some matching glass beads :)

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Todella kaunis koru!!!!!

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Tosi upea koru! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...