lauantai 25. heinäkuuta 2009

CHA- ihanuuksia... :D

Nyt olen kyllä ollut laiskana blogin suhteen auringon helliessä niin ihanasti meitä täällä pohjoisessakin :D Välistä oli kuitenkin aika tulla sisälle vilpottelemaan ja samalla tässä kun siirtelen kuvia kamerasta koneelle (niitä sitte myöhemmin tänne vielä postailen) niin aattelin samalla parit vinkit jakaa ihanista CHA-uutuuksista mitä olen parina päivänä jo kuolaillut netin kautta:

Priman uutuuksista erityisen ihanilta vaikuttavat tähän mennessä varsinkin Sultan centers -keskustat!!! Aivan hurmaavia uusia kukkia myös pilvin pimein ja toivottavasti löytävät pian Suomeenkin <3

My Mind's Eye on julkaissut myös jo uudet Ooh La La -paperinsa, mutta jotenkin eivät minua sytyttäneet...MME:n jouluiset paperit iskivät kuitenkin heti ja pääsivät tulevan syksyn ostoslistalle suoraan :D MME:n kesän uutuuksiin kuuluu myös Abbey Road joka varmasti saa myös omat faninsa, vaikka minun tyyliäni eivät ehkä oikein olekkaan!

Pink Paisleen ihania papruja on myös tulossa taas valtavan ihanissa uusissa kokoelmissa <3

Basic Greyn uudet kokoelmat Eerie, Indian Summer ja Eskimo Kisses julkaistaan myös ensi viikolla CHA-messuilla enkä malta odottaa että saan taas nuo paperikot jostain pian käsiini!

TÄÄLTÄ löytyvät niin ikään ihanat DCWV:n uutuudet :)

Ja kun Graphic45 paprut viimein saatiin Suomeenkin niin tahtoo sit seuraavaksi näitä lehtiöitä!

Ja siinä olivatkin omat suurimmat suosikkiuutuudet toistaiseksi... ;) tässä kuitenkin vielä lisää "sneek-peakkeja":


Sassafras Me LikeyWe Are Memory Keepers


EK Success, K & Company, Inkadinkado ja Martha Stewart

Laittakeehan tekin vinkkejä uusista ihanuuksista mitä bongaatte linjoilta <3 Tahtoo lisää kurkittavaa :D :D :D

3 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Jessus, ei tälläsiä postauksia saa tehdä! ;D ;D

Just tuumailin, että BG ei saa julkaista enää yhden yhtä paperia, kun mulla ei mahdu ne enää mihinkään... Ja taas tulee toinen toistaan ihanempia sarjoja ja mä hullu menen ja ostan ne ;) Puhumattakaan kaikesta muusta uudesta ja ihanasta ;)

Tietääpähän taas mihin laittaa rahansa, koska eihän niitä ainakaan ruokakauppaan kannata kantaa ;D

xing kirjoitti...

Minun suosikkini CHA-uutuuksissa on Webster's Pages, tykkään tykkään tykkään! BG onnistui myös taas

Oliveria kirjoitti...

Helou! Siis kuka ihanuus myy Suomessa Graphic45 papruja? Tai Sinellistä ostin joitain irtareita jo aikaa sitten, mutta onko lehtiöitä jossain myynnissä? Nimim. tiedosta kiitollinen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...