sunnuntai 16. elokuuta 2009

Betonibileiden satoa - Concrete after party

Kuten tuolla naamakirjan puolella jo moni varmaan huomasi niin tuon huikean kuukauden mittaisen pouta- ja hellejakson aikana pidimme ystäväni Raisan kanssa betonibileitä meidän pihalla kahteenkin otteeseen. Eka bileissä tehtiin ihan kokeilumielessä vaan näitä raparperinlehti -laattoja:

As you may have read from Facebook me and my friend Raisa were having a concrete party twice this summer during the heat wave. First party was just trying out concrete for the first time and we made these rhubarb leaf plates:

Seuraavalla kerralla olimme valmiita jo kokeilemaan hiukan enemmän ja tässä ekaksi joitain juttuja mitä tein itselle.

Second time we were ready to be more experimental and here's some stuff I made for myself:

Suojaruukku ja kynttilänpidike, jotka menee kivasti sisäkkäin.

Flower pot and candle holder that match together and the candle holder can be placed inside the pot :DErilaisia tuikkualustoja ja laattoja kukkapenkkiin
Tea light holders and plates for the garden

Ulkotulille pidikkeet
Holders for outdoor candles
Ja Petjan käden ja jalanjälkikin tuli ikuistettua betoniin
And also handprint and footprint from my son Petja


Ja tässä vielä Raisan luvalla joitakin hänen tekemiäänkin juttuja ( ihan kaikkia en hoksannut edes kuvata):

And here's also some pics from the concrete stuff that my friend Raisa made:Tähän päätyivät nyt ne onnistuneet kokeilut vain, mutta epäonnistumisistakin opittiin! Ainakin se ettei akryylivärit sovellu betonin värjäykseen ja ensi kesänä kokeillaan sit elintarvikeväreillä :D Ja kaikenmaailman voirasiat, jogurttipurkit sun muut kerätään sit talven mittaan muoteiksi ensi kesän bileitä varten :D

13 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

vautsi vau! Hyvän näköisiä betonijuttuja olette tehneet :D

Anonyymi kirjoitti...

No voi miten hienoja.... just tuollaisia kukkapenkkiin ja muualle sopivia kynttilä- ja ulkotulialustojakin usein kapailisi. Tosi kivoja juttuja!

Saila kirjoitti...

Tosi hienoja!!

Pitsihame kirjoitti...

Kyllä ovat kerrassaan hienoja ja käytännöllisiä töitä! Noita olisi kiva tehdä, tykkäisin kovasti. Mullon ohjeitakin, muttei pihamaata.
Kivoja kesä- ja syyslahjokakin ovat!

Mimiko kirjoitti...

Tosi mahtavia, voi kun viitsis itsekin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja! Lasihelmet on kivoja noissa.
Olispa itelläkin oma piha )

Mihanna kirjoitti...

Tosi hienoja juttuja! Itse olen aikonut jo kaksi kesää tehdä noita raparperinlehtilaattoja, mutta enpä ole saanut vieläkään aikaiseksi!

millam kirjoitti...

hauskoja betonijuttuja!

Susanne kirjoitti...

Voi vitsi, näyttää tosi makeilta teidän betonijutut... Tykkään varsinkin noista korkeista tuikkujalustoista =) Toimiiko muuten sun s-posti jo?

Maaret kirjoitti...

Teillähän on ollut oikein kunnon bileet, mageita juttuja olette tehneet:)

Mervi kirjoitti...

Tulipa hienoja, itse olen tehnyt noita jo kolmatta kesää, kortit vähemmällä. Tämän kesän suosikki oli pienet hyttyskiekura-alustat, nyt jäi vielä kuivumaan iso yli puolen metrin hypertufta-raparperi, eli turvetta seassa;-))m

ritva kirjoitti...

Wau, ihania juttuja kaikki!

Hilkka kirjoitti...

Ihania betonijuttuja olette saaneet aikaseksi:) Ja isojakin vielä....meillä päin olen kanssa yhdeltä tuttavaltani hankkinut vastaavanlaisia, siis vain lehtiin tehtyjä mutta hän ei ole niitä värjännyt vaan ovat ihan betonin värisiä:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...