tiistai 11. elokuuta 2009

Rippikorttikokeiluja - 113-114/2009

Ostin keväällä näitä stanssattuja ristejä askartelukirppikseltä ja tällaisia simppeleitä kortteja päädyin niistä kokeilemaan... harmi vaan kun tuo helmiäismuste (jolla "väritin" ristit) ja helmiäispaperitausta ei oikein tuu esiin :) Nämä on kyllä näppäriä tehdä kun tarvitsee nopeasti rippikorttia ja värittelinkin noita helmiäisillä jo valmiiksi ensi kesää varten ison pinon :D Täytyy vielä kokeilla erilaisillakin asetteluilla. Tuo risti oli vaan yllättävän iso eikä edes joka korttipohjaan tahdo mahtua ;D

Here's some really simple and quick konfirmation cards I made using die-cuts, opal inks, DCWV Wedding Stack papers and plenty of rhinestones:





Ja huomenna on sitten se jännä päivä kun uusi, ihana DT-projektini alkaa täällä:



Tervetuloa ihanan uuden haasteen pariin siis huomenna :D

PS: Ja vielä ehtii linkittää napin tuolta haasteblogista omaan blogiinsa ja osallistua näin arvontaan!!! Kipin kapin siis tuonne haasteblogiin kurkkimaan mistä on kyse!!! Ja lämpimät kiitokset niille jotka ovat jo napin napanneet ja näin jakaneet tietoa omalta osalta eteenpäin <3

2 kommenttia:

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Hienot rippikortit olet näistä tehnyt!Kauniit herkät värit ja kivat nuo kiekurat reunoilla.Itse ostin myös näitä askartelukirppikseltä,mutta vain yhden kortin olen saanut niistä tehtyä..

Anonyymi kirjoitti...

U-P-E-A-T!!
Todella kauniit ja herkät. Noista saisi kivoja joulukorttejakin "rauhallista joulua"-tekstin kera.
Multa sellaisia tilattukin, joten jollei askartelukirppikseltä löydy, voisin ostaa sulta muutamia, jos liikenee... ;) (samoin muuta pientä jouluhärpätintä)
Mutta noi on kyllä tyylikkäät.Niinkuin sun kortit aina <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...