keskiviikko 23. syyskuuta 2009

P*skarteluhaaste #7 -Raitoja ja ruutuja 122/2009

Uusi p*skarteluhaaste lähti käyntiin taas tänään ja tällä kertaa aiheena oli ruudut ja raidat. Ja tässä minun DT-korttini haasteeseen:

The new p*skarteluhaaste started today and this time it's all about checks and stripes :) Here's my DT card for the challenge this week:Kirjotetaampa samalla sitten vielä hieman kuulumisiakin kun on niin hiljaista pidellyt taas viikon verran ;) Täytyy tunnustaa heti alkuun että tämä alkusyksy on kyllä ollut itselle aika rankkaa aikaa mikä valitettavasti on näkyny täällä blogissakin aina viikon kestävien jaksojen hiljaisuutena... on ollut sadonkorjuuta, hirmusesti töitä ja opiskelujakin olen koettanut hoitaa jollekin mallille - kaiken keskellä sain vielä flunssan ja nyt on sitten sairasteluajaltakin kovasti töitä rästissä samoin kouluhommat ovat suoraan sanottuna aika kuralla :( Koetan kuitenkin tsempata ja palailla normaaliin rytmiin nyt kun olokin alkaa olla nousujohteisempi :D Bloginamu on myös nyt jo valmiina pöydällä odottamassa onnekasta ja tarjoilen sitä huomisesta alkaen täällä blogissa - käykääs siis kurkkimassa aamusella taas tänne blogiin ;D

I've been so busy and exhausted with my personal life that my blog hasn't been in my priorities. So sorry about that - and I'm happy to tell you that now I feel like things are finally getting better. :) I've a blog candy award waiting to be launched and it will be served starting tomorrow! So please remember to check in again tomorrow morning and join the blog candy!!! <3

12 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Tosi IHANA kortti. Tykkään kovasti tuosta leimakuvasta :)

Maaret kirjoitti...

Ihana kortti :)

Marika kirjoitti...

Upea kortti!

Miten on tuo boordi tehty, minkälaisella?

AnnaManna kirjoitti...

Tosi suloinen ja ihana kortti taas, tykkään kvasti. Väriyhdistelmä miun makkuun :)
Käyhän vilkaisemassa blogissani kyselyä vaihdoista, jookos kookos? siis jos tykkäät lähteä mukaan, juttua oli ainakin tässä taannoin.

Merja kirjoitti...

Tykkään tästä kortista tosi paljon! Ja tuo kuva on mun lemppareita!

Paranemista!

Niina kirjoitti...

Nätti kortti ja kivat värit. Kiva tuo boordi.

Mimiko kirjoitti...

Tää on kyllä tosi kaunis :)
Pitää yrittää oma saada aikaan piakkoin.

Kirsi kirjoitti...

Aivan ihanan tyttömäinen kortti. Todella ihanasti olet kaiken asetellut kortissasi ja ihanat paperit! =)

pensasruusu kirjoitti...

Vautsi mikä upea kuva! Tykkään kovasti:)

Kahvinpapu kirjoitti...

Tämä on kyllä niin mielettömän sievä!!

Susa kirjoitti...

Minusta korttisi on kaunis! Ihana tämä leimakuva!

Eila A kirjoitti...

Soma kortti, ja ihania ruskean sävyjä! Tulee mieleen syksyn makuja: siirappi ja uuniomenat, höyryävä tee ja kanelitangot, kuuma kaakaot kermavaahdolla - ehkä näistä löytyisi lääke flunssaasikin. Pikaista paranemista siis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...