keskiviikko 28. lokakuuta 2009

P*skarteluhaaste #12 - Pitsi 127/2009

Flunssaiset terveiset tällä kertaa täältä Lapista :( Petja on kovassa kuumeessa eikä omakaan olo ole kovin rappoinen tällä hetkellä - lepoa siis luvassa sekä äidille että pojalle tulevina päivinä varmaankin paljon. Iloisia uutisiakin kuitenkin on - keskiviikolle löytyy nimittäin uusi P*skarteluhaaste on taas julkaistu ja tämä on taas yksi omia lemppareitani sillä aiheena on PITSI :D Omasta kortistani pitsiä löytyykin monessa muodossa - taustalla on kuviopapereita rajaamassa ihka oikeaa pitsiä, Magnolian leimakuvan tytön mekostakin sitä pitsiä löytyy, spellbindersin stanssilla leikattuun tekstinkehykseen olen myös pistellyt neulalla pitsikuviota, kulmista löytyy paperipitsikoristetta ja ompa tuo toinen taustapaperikin hyvin pitsimäistä :D Ihana haaste ainakin minulle ja vaihteeksi tuli tehtyä hieman söpömpikin kortti :D :D :D

New P*skarteluhaaste is here again! This time you have to use LACE in your card in traditional form or some other way :) My card has them all I think! *LOL* There's a real lace on the back with a background paper that also looks like lace - also the cute Magnolia girl has some lace in her dress :D I have also made the paper lace embellishments at the corners and punched a lace pattern with needle on the edge of sentiment piece. So lots of lace equals lots of fun! *LOL*

18 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Aivan ihanan hempeä kortti!

onnekas kirjoitti...

Katselin jo aiemmin P*skarteluhaasteen sivuilta kaunista korttiasi, ja tulin kurkkimaan tänne sitä, muttei se ollut vielä ilmestynytkään tänne. Nyt kun korttisi on tänne ilmestynyt niin voin sanoa, että se on oikein kaunis ja herkkä pitseineen. Enpäs ollut aiemmin hoksannutkaan paperin rei´ittämistä neulalla, suht. helppo toteuttaa ja kaunis lopputulos!

Mervi kirjoitti...

Tämä on NIIN kaunis, toivottavasti teillä ei ole possunuhaa, paranemisia;-))m

Maaret kirjoitti...

Ihastuttava kortti ja todella kauniisti olet leimakuvankin väritellyt. Mä tykkäsin kanssa tästä haasteesta tosi paljon :)

Bluemama kirjoitti...

Kaunis kortti :) Ja tuo sananparsi on nyt minulle kuin tehty... *huoh*

PAranemista toivotellen BM

maiju kirjoitti...

Ihana kortti. Tässä on niin upeat värit ja kaikki palaset on niin omilla paikoillaan. Tykkään kovasti.

Kirsi kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Kaikki sointuu niin hyvin yhteen ja ihana värimaailma tässä. Todella kauniisti olet leimakuvankin värittänyt!

SannaS kirjoitti...

Ihanan herkkä kortti! Kaunis tuo pistelty reuna! Ihana kokonaisuus! =)

Ritva kirjoitti...

Kaunis, hempeä, seesteinen kortti, pitsit ja kokonaisuus hillitty ja hieno!
PIkaista paranemista!

Hanna korttitaivaasta kirjoitti...

Voi kuinka ihana kortti!

Pikaista paranemista Teille!

Pirkkis kirjoitti...

Kaunis kortti! Tuo teksti on aivan mielettömän hieno. On kyllä tosiaan hieman erilaista sinua, mutta nappisuoritus tämäkin!

Tiituli kirjoitti...

Kauniin hempeä kortti. Ihanat pienet yksityiskohdat ovat tehneet täydellisen kokonaisuuden. Värimaailma on kaunis ja rauhallinen. Minä todellakin pidän tästä kortista!

Niina kirjoitti...

Suloinen kortti ja ihanan vrinen.

Susa kirjoitti...

Korttisi on megamagee!!! Aivan upea!!

PäiviR kirjoitti...

Tosi kauniit värit tässä kortissa. Mutta tuo pitsireunus on aivan huippu keksintö. Taidan varastaa idean ainakin kokeiluun. Suurin osa omista kokeiluistani ei kyllä pääse edes korteiksi asti.
Tämä kortti on tosi selkeä ja kaunis!
ps. Pikaista paranemista!

Hilkka kirjoitti...

Magee kortti ja upeasti tehty tuo pistelyhommeli koristeeksi:)
Tekstistä kanssa tykkään, sopii tähän kuin nenä päähän:)

Piitu kirjoitti...

Mielettömän ihana!!!!!

Marge kirjoitti...

Tää kortti on siis niin upea! Vau, olet kyllä tosi taitava!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...