sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Joulutähti 129/2009

Eilen päätin ottaa härkää sarvista ja aloitella viimein suurempimittaisen joulukortteilun - niitä kortteja kun menee joka vuosi aina enempi :D Piti kuitenkin aloittaa leimailulla kun ei ollu oikein kivoja joulukuvia valmiina ja uudet leimasimet houkuttelivat liikaa - siispä en päässyt vielä värittelemään (olen todennut että Versafine leviää huomattavasti vähemmän copic-tusseilla värittäessä jos leimatun kuvan antaa kunnolla kuivahtaa yön yli!)

Päätin kuitenkin yhden kortin saada ihan valmiiksikin asti ison leimausurakan päätteeksi. Tämä kortti on virunut keskeneräisenä jo hetken tuossa kaapin päällä joten päätin sen tekasta ihan valmiiksi asti viimein... Kuva löytyi jokin aika sitten jo vanhojen leimakuvien "hautausmaalta" ja oli pikkasen pilalle värityksiltään mennyt - leikkasin sen sitten paremmin onnistuneilta osiltaan irti ja tuikkasin keskelle noita keltaisia siemenhelmiä jotka lähes aina jää koruprojekteissa käyttämättä (miksiköhän se keltainen onkin niin hankala väri nähdä koruissa???). Simppeliä eikä oikein onnistuneimmasta päästä tämä kortti, mutta polkaistiimpa homma ainakin käyntiin "sairasloman" päälle :D


Here's a christmas card from last night. It's a card I started a while back and was left unfinished. Now I made it ready but unfortunately I'm not quite happy the way it turned out. But at least I got something ready - now back to my studio and make some more cards:


3 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

Hieno jouluinen kokonaisuus.

Kirsi kirjoitti...

Tosi kiva joulutähti ja nuo helmet sopivat tosi hyvin tuohon keskelle. Mainitsit että joskus sinulla mahdollisesti Versafinen muste leviää copiceiden kanssa. Itse käytän Mementon mustetta leimauksessa kun väritän copiceilla niin ei leviä ollenkaan. En tiedä tiesitkö jo tämän, mutta tuli vain mieleen =)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hei tohon muste asiaan mementonin muste ei leviä copic kynillä ja ei varmaan kans sit noilla promarkereilla. jos omistat sellasen musteen niin kokeiles ei tarvii odottaa yön yli.
mut asiaan toi joulutähti on tosi kaunis ja upee. ja helppo ja nopee tehdä sillä kortteja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...