keskiviikko 4. marraskuuta 2009

P*skarteluhaaste # 13 - Kraft/ Beige 133/2009

Voi miten aika kuluukaan nopeasti kun on hauskaa ja nyt onkin jo aika kolmannelletoista P*skarteluhaasteelle :D Tällä kertaa aiheena on kraft/ beige ja sen lisäksi että kortistasi pitää löytyä tuota sävyä niin saat käyttää vain yhtä toista väriä :) Omassa kortissani en laskenut leimasinmusteen mustaa väriksi. Itselle tuotti aluksi päänvaivaa tuo kraft - sitä kun ei tahtonut kaapeista löytyä kunnes muistin ihanat Finnstamperin tagi-korttipohjat jotka alkusyksystä hankin :) Leimasinmusteen mustaa en laskenut väriksi, joten kraft sai vielä kaverikseen hehkuvan oranssin värisävyjä:

Time flies fast when you have fun, doesn't it? It's allready time for 13th P*skarteluhaaste challenge and this weeks it kraft/beige. And in addition to kraft or beige you can use only one additional color in your card - I didn't count black stamp ink as color so I add some blazing shades of orange with my kraft cardstock :



Leimakuva on muuten Tim Holzin ja taustan sille olen töpötellyt alkoholimusteilla kiiltävälle kartongille - tykkäsin hirmusesti tuosta elävännäköisestä pinnasta ja varmaan tulee lähiaikoina lisääkin kortteja samalla tekniikalla kunhan kartutan vielä hieman sävyvalikoimaani <3 ... niin ja pääsihän siihen korttiin Juthbackan markkinoilta löytyneistä vintage-verhonipsuistakin yksi jo :D Ihania ovat ja harmittaa kun en enempää ostanut :( Mutta ensi vuonna sitten ;D

Stamped image is from Tim Holz Visual Artistry clear stamps set and I've made also the background with Tim Holz alcohol ink technique! I love the way it turned out and I will definitely try this on again after I get some more tones on my alcohol inks! I also used a vintage curtain clip I found at Juthbackan's flea market earlier this fall - I love it and now I wish I had bought all of the clips the seller had.. :( Hopefully I found some more next year! *LOL*

2 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Kerrassaan upea kokonaisuus!! Oranssi tosiaan hehkuu =).

Susanne kirjoitti...

Wau, mielettömän kaunis kortti! On niin kiva katsella vahvoilla väreillä tehtyjä kortteja, kun ite en sellasia oikein "osaa" tehdä =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...