maanantai 4. tammikuuta 2010

Anna hyvän kiertää

EDIT 5.1.2010 klo: 12:12
Vielä lähtisi yhdelle innokkaalle hyvä kiertämään :D
Nyt nolottaa kyllä hieman....lähdin mukaan jo keväällä tähän Pipaiitan blogisssa, mutta blogin vaihdon ja kaiken muun rumban keskellä koko homma pääsi livahtamaan mielenpäältä vallan kokonaan - kiitos Pipaiitan muistin tämän sitten vielä tälle vuodelle postatakin ;D Ideana on siis että kolme ensimmäistä tähän ketjuun kommentoivaa saa minulta jotain itsetehtyä postissa lähipäivinä (tarkoitus oli siis jo vuoden 2009 aikana mutta hataran muistini vuoksi menee siis ensi vuoden puolelle ainakin ennen kuin perillä on).

Samalla liityt itse ketjuun ja ilmoittaudut omassa blogissasi laittamaan hyvän kiertämään kolmelle ensimmäiselle vuoden 2010 aikana. Laita ilmoittauduttuasi sähköpostilla osoitteesi minulle piiata@yahoo.com ja minä laittelen sitten maanantaina postia tulemaan ;D Itsellekin on vielä mysteeri mitä laittelen tulemaan, mutta jotain vuoden 2009 aikana syntynyttä kuitenkin ;)


1. Haltiakummi
2. Bluemama
3.

4 kommenttia:

Haltiakummi kirjoitti...

Hih, saanhan kommentoida tähän? :) Töissä ollessani satuin piipahtamaan ja katsomaan että mitäs uutta ja ihanaa oletkaan taas tänne laittanut. Olet kyllä tunnollinen blogaaja, ja ilahdutat ainakin minua monenlaisilla "räpellyksilläsi", valtava kiitos näistä ja kaikista tulevista. Oikein hyvää, iloista, idea rikasta ja värikästä vuotta 2010 sinulle Piia! :)

Marika kirjoitti...

Idearikasta uutta vuotta 2010!

Bluemama kirjoitti...

Bluemama on ehdottomasti mukana tässä hyvän kierrossa :) jos ehtii :)

tanjuska kirjoitti...

Mitä se itse yehty voi olla?? Pitääkö kutoa, virkata tms ..jos ei niin minäkin voisin lähteä mukaan jos tää ei ole jo täynnä??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...