torstai 31. joulukuuta 2009

Jouluisia kynttilöitä - Holiday candles

Joulupukin konttiin tuli tehtyä myös hieman ekotekoja nimittäin nämä kynttilät on valettu tyhjiin säilyketölkkeihin - nyt onkin jo aloitettu ahkera tonnikalapurkkien keruu taas sillä näitä olikin hurja hauska tehdä :D HUOM! Olen koristellut aika palonaroilla materiaaleilla kynttilöitä ja vaikka jätinkin säilykepurkin reunaan tyhjää niin näitä ei kuitenkaan ole turvallista jättää palamaan yksikseen - jos siis teette vastaavia niin liittäkää mukaan varoitus ettei kynttilää saa jättää yksin! Tämä on muutenkin aina hyvä ottaa huomioon kaikkien kynttilöiden kanssa - turvallisuus ennen kaikkea :)

And here is some candle's I made by recycling some empty tonafish tins. If you make similar ones, remember not to leave candles burning unattended as the decorating materials might set on fire if the flame catches a draft of air:

1 kommentti:

Pitsihame kirjoitti...

Kaikenlaista siekin kerkiit tekemään "normaalityön" ja perheenhoitohommien lisäksi! Saamaton kun olen, ihmettelen sun energisyyttäsi.
Mutta, mähän tykkään kovasti tonnikalasta;)) Olenhan purkkeja hyödyntänytkin, mutta ehdottomasti otan tämän kynttiläidean käyttööni! Loistoidea onkin.

Toivon sinulle edelleen tuota energistä oloa ja idearunsautta, niin ja aikaa ja jaksamista toteuttaa niitä myöskin vuonna 2010!
Oikein ihanaa ja lämminhenkistä oloa alkavaksi vuodeksi sinulle ja perheellesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...