perjantai 11. joulukuuta 2009

Luukku 11: 3D Tähti/ 3D Star

Ja minähän sanoin että tosissaanki tykkään tähdistä ;D Taas yksi siis lisää mutta tällä kertaa hieman eri tekniikalla taas - eli lovetuista kolmioista kasataan tällä kertaa hieno tähti :D Tuossa mukana tulevassa ohjevideossa siis alkuperäinen tähti jota hieman muokkasin - elikkäs liimasin nuo kulmat joka paikasta yhteen todella kapeakärkisen liimaputkilon kanssa... ja voin sanoa että aikas tarkkaa hommaa oli mutta koen sen olleen sen arvoista koska lopputulos on tosi kiva :D Alkuperäisen ohjeen ilmavammassa versiossakin oli tiettyä kivaa henkeä, mutta sekä tuon ripustusnarun laittamisen että myös kestävyyden kannalta totesin tuon reunojen liimaamisen yhteen parhaimmaksi ratkaisuksi tällä kertaa:

And I told you so - I love stars!!! *LOL* So here's another star ornament, this time made from paper triangles. Mine is a little different from the original as I used glue to attach the edges gently together. I did this because I wanted it to be more durable as my son loves to play with the christmas ornaments sometimes and it also made attaching the string little bit easier as I could use an eyelet on top:Ja tässä taas mainio video avuksi:

And here's again a video tutorial I found:Origami Instructions 3D Star - For more funny videos, click here

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Tervehdys sinne Pohjoiseen ja mukavaa joulun odotusta. Täytyy vain ihailla reippauttasi ja ahkeruuttasi.Kiva keksintö tämä sinun joulukalenterisi. Blogissani on sinulle pikkuinen haaste:))

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka nätti sun tähdestäsi tuli!
Tykkään kanssa tähdistä,mutta näyttää kyllä aika vaikealta tehdä.
Kiva muuten kun oot pistänyt tänne sivullesi ohjevideoita:)

Mukavaa viikonloppua sinulle!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...