tiistai 15. joulukuuta 2009

Luukku 15: Lumikukka - Winter flower

Tämän päivän projekti syntyi ihan sattumalta pyöritellessäni käsissä noita pöydälle ylimääräisenä jääneitä Spellbindersin Octagon stansseilla leikattuja kuvioita. Aloin nähdä ne jostain syystä kukkana ja kokeiltuani tätä superhelppoa juttua tuloksena oli kuin olikin hieman lumihiutaleen muotoa muistuttava kukkanen :) Kukassa on siis käytetty 4 erikokoista stanssattua kahdeksankulmiota. Kuviot on sitten nuutattu aina keskipisteen läpi kärjestä kärkeen ja sen jälkeen vielä jokaisen sivun puolesta välistä vastapäisen sivun puoleen väliin. Sen jälkeen taitellaan jokaisen kahdeksankulmion "reunat" vaan haitarimaisesti ja lopuksi kasataan haaraniitillä kerrokset kukkaseksi. Lisäämällä ripustusnauhan saat kuusenkoristeen, mutta koosta riippuen nämä kukkasethan käyvät moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen :)

Today I have made a winter style flower inspired by stars and snowflakes with the Spellbinders Octagon die set. First I have cut 4 different size of Octagons. Then I have scored every octagon as pictured under and then folded the score lines to form an accordion. Then I have attached all 4 pieces together with a brad. After that you can just add a yarn to hang it to the tree if you wish or use as an embellishment in other way:







Noilla stansseilla onnistuu tämä homma tosi näppärästi, mutta ne joilla ei ole mahdollisuutta stanssata voivat myös toteuttaa tämän projektin myös joko googlettamalla tai myös suurimmalla osalla piirto-ohjelmista onnistuu kahdeksankulmioiden teko vaivatta - näin saa hyvät kaavat tämän projektin toteuttamiseen jos ei vielä mitään laitetta ja stansseja omista :) Ja näppärähän piirtää ne vaikka itse kulmaviivaimen avulla :D

If you don't have a cutting machine and suitable dies to make octagons, you can also do this project using a pattern. Google for octagon patterns or make your own with the help of computer or draw then yourself if you hink you can handle it :D

2 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Tämä on tosi kiva ja mukavan yksinkertainen idea, kiitos! Onnistuu muuten täysin ilman stansseja, mittailua ja piirtämistäkin - neliöpaperista taittelemalla. Tein jo ensimmäisen kokeilukappaleen taittelemalla, ja laitan sen kyllä blogiinikin, jos saan kuvattua lähipäivinä... en kyllä uskalla luvata mitään ;)

Heidi Nordman kirjoitti...

Aivan ihania juttuja. Pitäisi vain saada vuorakauteen huimasti lisää tunteja että kerkeäisi kaikkea kokeilemaan.. =0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...