keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

P*skarteluhaaste #29 - Pastellivärit

Se on keskiviikko taas ja uskomatonta miten aika näin keväällä rientääkään nopsaan :D Taas on aika uudelle P*skikselle ja tällä kertaa aiheena on pastellivärit. Oma DT-korttini on pitkästä aikaa Penny Blackiä ja karkkimaisia värejä - kiva piristysruiske tehdä hieman iloisemmissakin väreissa viimeaikojen dramaattisempien korttien rinnalla:

Here's my DT card for the newest P*skarteluhaaste challenge. This time the theme is pastels:Oma elämä on pikkasen hektistä ollut viime aikoina työkuvioiden, Petjan hoitopaikka-asioiden, Koukuissa Kortteihin- ryhmän, sairastelun ja vähän henkilökohtaistenkin syiden vuoksi. Kiitos teille kaikille jotka olette kommentoineet taas - ja pahoittelut etten ole ehtinyt kaikkien blogeissa vieläkään piipahtamaan. Vielä parisen viikkoa on varmaan nämä työkiireet ylitsepääsemättömiä mikäli tuo Petjan hoitopaikka-asia ei ota hoituakseen sitten ennen sitä... Tämä hullunmylly on kuitenkin ollut sellaista nyt tammikuun lopusta lähtien että olenkin varannut itselle pienen irtioton ja loman sitten putken päätteeksi - sitten jää varmaan aikaa enempi tälle bloggailullekin kun työtaakka hieman kevenee :) Kiitos vielä Susannelle joka eilen käväisi piipahtamassa ja tarjosi pienen irtioton jo tästä työputkesta - ihanaa oli taas höpötellä ja sormet alkoi syyhytä tosissaan taas tuonne askartelupöydän ääreen - ja sitä himoa nyt aion käyttää motivaationa noiden työhommien kanssa jotta luistaa taas jouheammin :D

11 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Söpöläinen ja tosi suloinen kortti, tykkään :)

Riituli kirjoitti...

Wautsi wau! Voi miten suloinen kortti! Tykkään!

Maaret kirjoitti...

Herkkä ja söpönen kortti :)

Pitsihame kirjoitti...

Aivan ihanan suloinen on korttisi!
Jaksamista ja toivottavasti asiasi järjestyvät ja pääset kuntoon.

Västäräkki kirjoitti...

Ihanan selkeä kortti ja makeat värit! Jaksamista sinulle, asioilla on kuitenkin taipumus järjestyä ennen pitkään.

Pikku Silppu kirjoitti...

Voi miten söpö siili. Erittäin hyvät värivalinnat. :)

Katjuska kirjoitti...

Ihana kortti ja niin sulkku tuo leimakuva!
Paljon tsemmpiä sinulle ja voimia!

Viipula kirjoitti...

Voi ihanuus, kun onkin söpö kortti:ihanat värit ja selkeä kokonaiskuva!

Tiituli kirjoitti...

Valtavan suloinen! Ihanat värivalinnat ja hirmu söötti leimakuva!

Kaisa kirjoitti...

Tykkään kortista älyttömästi. Niin suloinen ja ihanat värit :)

Susanne kirjoitti...

Kivaa oli viettää vapaapäivää teillä ja kiitoksia vielä tarjoilusta! Mä oon täällä ylistänyt sun leipomuksia ja sitä hirvenlihaa... nam =) Isot voimahalit ja terkut miesväelle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...