torstai 1. huhtikuuta 2010

Ihan(an) pinkkiä :D

EDIT: Hups! Meinas ihan väärän vehjeen videot tulla tänne väsynein silmin laitettua... nyt on kuitenki ihan oikea viimein :)


Avajaispäivä Koukussa Kortteihin sivustolla alkaa olla lopuillaan ja olo on väsynyt, mutta erittäin kiitollinen *halaus* Ihanasti oli viesti tavoittanut kaikki ja jäseniä jo nyt alle vuorokaudessa reilut 120!!! Vitsi meillä tulee olemaan hauskaa siellä :D :D :D "Vetaskaa hihasta" siis jos törmätään siellä :) Ja ne jotka ei vielä oo ehtineet mukaan niin lämpimästi tervetuloa joukkoon!

Tänään on sivustolla avajaisten kunniaksi julkaistu jo paljon haasteitakin - tässä omat mallini K18 -haasteeseen sekä Koukussa Kollaaseihin haasteeseen:

Haasteiden lisäksi sivustolla on tarjolla nyt munanmetsästystä ja avajaisarvontaa sekä monia ihania pääsiäisaskarteluvinkkejä viimehetken koristelijoille :) Käykääs kurkkaamassa :)

Ja vielä lopuksi ennen hyvin ansaittuja yöunia yksi ihana uutinen lisää... tämmöinen pinkki ihanuus muutti pitkän (noin 1,5 vuoden odotuksen jälkeen) viimein meille:Tarkempaa selvitystä laitteesta ja tutoriaaleja on luvassa ainakin tuonne Koukussa Kortteihin - sivustolle, kunhan ehdin nyt tehdä laitteen kanssa lähempää tuttavuutta... sormet kutkuttas jo taas sen kimppuun, mutta silmät sanoo "unta jo kiitos"

Kauniita unia - oman kullan kuvia teillekin :D

So sorry guys... I will add english translation later... too tired to do that now :(
Sleep tight - don't let the bed bugs bite! :D

2 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ihan pinkkinä ja vihreenä kuolaan tuota laitetta--kerrassaan ihana lelu--TAHTOOO--
Hyvää Pääsiäistä!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Onneksi en (vielä) tiedä mitä tuolla laitteella voi tehdä, joten ei tarvitse kadehtia :-) Upeita kortteja, ihastuin etenkin tuohon kollaasikorttiin, kun itse koen yksiväriset kortit todella haastaviksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...