keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #36 - Ei leimakuvaa

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille :) Ja meillä se ainakin alkoi hyvin aurinkoisena ja viimeisetkin pilvenrippeet ovat kohta haihtuneet - eikä tuhkapilvistäkään ainakaan silminnäkijähavaintoja ole :D :D :D

Mutta asiaan eli uusi P*skis on taas täällä ja tällä kertaa Pammua lainaten nakataanki leimasimet nurkkaan odottelemaan ja tehdään kortti ilman leimakuvaa :) Minä tyylilleni uskollisena tein sitten vintage-kortin ja tällä kertaa koetin hieman poikamaisempaan tulokseen päästä... ehkä silti tuli hieman miehen makuun romanttisenpuoleinen tästä kortista ;)

It's a beautiful sunny morning here in Northern Finland and now sight of ash anywhere!!! ;D New P*skarteluhaaste challenge is also here again and this time it's to make a project without a stamped image. As you all know by now - I love vintage - so I decided to make vintage card for a boy... it turned out to be maybe a bit too romantic still ;)

9 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Tää on loistava,kerrassaan upeaa taidetta!Harvoin näkee merimiehiä:)

Mirka kirjoitti...

Ihastuttava värimaailma kerta kaikkiaan!

Kyllä se taitaa niin olla, että jos tekee kortin esim alle kouluikäiselle pojalle, niin mitä enemmän hirvityksiä, ja yökötyksiä siinä on, niin sitä parempi. Ja jos mukaan eksyy vahingossa jotain tyttömäistä, niin se on automaattisesti YÖK.

Maaret kirjoitti...

Mä ihastuin tähän korttiin ensisilmäyksellä, jotenkin jokainen elementti on löytänyt oman paikkansa ja kokonaisuus todella tasapainoinen:) U-P-E-A!

SannaS kirjoitti...

Upea kortti!! Todella kaunis!! =)

Katjuska kirjoitti...

Tämä on niin upea!
Taidolla ja ajatuksella tehty, niin vimpan päälle kaikki sointuu toisiinsa.
10+++++

Tiituli kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Helmikehys kuvan ympärillä on ihan huippu!

Marsku kirjoitti...

Hyvin tyylikäs ja kaunis kortti!

Niina kirjoitti...

Tyylikäs kortti. Tykkään tästä kovasti.

Viipula kirjoitti...

Upea kortti, ei voi kuin ihailla!Meri aihe on mahtava!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...