lauantai 8. toukokuuta 2010

K18 - haaste: Paljasta pintaa

Viime viikolla ilmestyi jo kolmas K18- haaste Koukussa Kortteihin -yhteisössä ja tällä kertaa aiheena on "Paljasta pintaa" - hyvän maun rajoissa tietenkin :D Minun korttini oli taas viimosen päälle hankala kuvattava - kerrotaan siis että sekä I Brake For Stamps:n iki-ihana leimakuva että teksti (Merjan ja Pammun setistä) on leimattu versamarkilla ja kohokuvioitu kiiltävän hopealla kohojauheella - me likes :)

K18 challenge is here for the 3rd time and this time the challenge was "Show us some skin"... with a good taste ofcourse. Here's my DT card where I have embossed the image (I Brake For Stamps) and text with shiny silver embossing powder - I love how it shines!!!:Huomenna ois tarkoitus suunnata kesän ensimmäiselle vaikkakin hieman lyhkäsemmälle asunto-auto -retkelle :D Tästä se kesä (ja lomailukin) alkaa viimein :D :D :D

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Kiva kortti ja tosi hauskasti sopii kuvaan tuo teksti!

Outi kirjoitti...

Voi, miten ihanaa palautetta annoit! Kiitos! Minä olen tottunut pärjäämään vähällä, kun askartelumateriaaleista puhutaan. On mielenkiintoista yrittää käyttää luovuutta erikoisienkin materiaalien kanssa. Tosin kyllä nykyään on kaikenlaista pientä tullut ostettuakin. Mutta huomaan kyllä blogeja katsellessani, että tyylini taitaa olla aika erilainen kuin muilla..

Katukettu kirjoitti...

Tämä on kyllä upea kortti!

Hilkka kirjoitti...

Upea kortti ja kivasti olet taas korttiasi kerrostanut.Pitäis itsekin muistaa tuo kun sillä saa näyttävyyttä korttiin:)
Ihanaa Äitienpäivä-autoajelua:))
Just tänään mietin joko teillä päin on lumet sulaneet kun aamulla näyttivät sääkartalla missä sitä lunta vielä on!!

Pitsihame kirjoitti...

Upea kortti - hyvältä näyttää kaikin puolin.
Just for men;)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...