keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

P*skarteluhaaste # 43 - 3D leimakuvasta

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa tehdään 3d-kortteja :) Kyseessä ei ole kuitenkaan leikattavista tai stanssatuista valmiista kuvista koottavat 3d-kuvat vaan tällä kertaa kuva täytyy itse rakentaa leimakuvasta. Tämä onnistuu kätevästi leimaamalla useampaan kertaan saman kuvan ja leikkaamalla ekaksi yhden kuvan kokonaisena ja sen jälkeen kerrokset aina pienempinä mitä alempi :) Minä olin kuitenkin laiska ja käytin näppärää Papermanian settiä jolla sai heti kerralla leimattua erilliset kuvat leikkaamista varten :) Näitä settejä on saatavilla useampia eri vaihtoehtoja ja itseltä löytyykin tämän auringonkukan lisäksi jo myös perhos- ja orvokkiaiheiset setit :)

This week's challenge at P*skarteluhaaste is to make 3d-image out of stamped images. You can make almost any stamp to 3D image by stamping multiple images, cutting them into different layers and finally stacking the layers together. However I was feeling little lazy and used the awesome Papermania set to make my stamped 3D sunflower:



Leimakuva/Stamped Image: Papermania Signature - Build a sunflower
Väritys/coloring: Copics
Tekstileimasin/sentiment: Korttipuoti Tiina
Paperit/papers: Basic Grey Origins
Haaraniitit/brads: Making Memories

Nauha/ribbon: Sinelli

3 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Kerrassaan upea kortti, ihanat värit :)

Katukettu kirjoitti...

Aivan ihana!!! Tästä auringonkukasta oli varmaan helpohkoa tehdä tuo 3D... Mie en tahdo löytää sopivaa leimasinta tähän hommaan... =)

maiju kirjoitti...

Upea. Värit on tarkkaan harkittu ja niin toisiinsa sopivat. Kaunis kokonaisuus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...