keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

P*skarteluhaaste # 45 - Keltainen

"EDIT klo: 12:27 : Aamulla kun tätä kirjoittelin julkaistavaksi niin keksi sitten modeemi sanoa yhteistyösopimuksen irti - onneksi nopsaan sain uuden modeemin tilalle ja nyt pelittää taas :D Ja mikä parhainta niin oli onneksi ehtinyt tallentaakin melkein koko postauksen - lopusta jäänyt juttu saa jäädä nyt toiseen kertaan sitten että varmasti saan tämän postauksen vielä julkaistua nyt vaikka hieman jo myöhästyikin :)"Tällä viikolla P*skarteluhaasteen aiheena on yhtä aurinkoinen mitä aamukin ainakin täällä pohjoisessa on eli keltainen. Keltainen on mulle vaikea väri mutta onneksi mukana sai olla jotain muutakin väriä joten tuttua pinkkiä sitten värkkäsin mukaan kun "tuunailin" tämmöisen kesäisen tulitikkurasian. Ajatuksena oli että näitä on sitten kiva viedä mökkituliaisina värkkäämieni syttöruusujen kera pitkin kesää:

This week's challenge at P*skarteluhaaste is sunny yellow. Unfortunately yellow is not my favorites so I didn't have much to work with for a start. Lucky for me the yellow only had to be the main color so I added some hot pink with it!! :) This is decorated match box and great gift to drop when visiting friends at their summer cottages:

7 kommenttia:

Tingelstiina kirjoitti...

Ihana kortti! Itse tykkään kovasti perhosista, joten tällaiset kortit toimivat "aivan kympillä"! Kiitos myös kommenteistasi blogissani - niitä on ollut kiva lukea! :)

Tingelstiina kirjoitti...

Ja myös tulitikkurasioina!! ;)

Katukettu kirjoitti...

Tosi ihana!!!
Keltainen on miulle kans hakala väri, pitäs vaan opetella käyttämään =)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihana miten olet koristellut perhosen helmillä. Kaunis kokonaisuus ja upea kesälahja.

Kiti kirjoitti...

Ihana keltainen teos/kortti. Rakastan perhosia ja työssäsi perhosella on loistavat värit. Kivasti olet tuonut punaisen keltaisen kaveriksi. Iloista kesä viikkoa,

Kiti kirjoitti...

Ihana keltainen teos/kortti. Rakastan perhosia ja työssäsi perhosella on loistavat värit. Kivasti olet tuonut punaisen keltaisen kaveriksi. Iloista kesä viikkoa,

Hilkka kirjoitti...

Kyllä tämä ihan kortista menee niin upea on, en olleskaan huomaan että tikkurasia olis:)) Ne ruusut ovat kans aivan ihania just sain itsekin muutaman, melkein kaik jo käytetty ja hyvinn syttyy puut:)
Aurinkoisia päiviä sinulle, täällä kyllä nyt tarkenee...eilen varjossa +23 ja paahteessa +38...tekee hyvää mun ihottumalle:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...