keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Lomakuulumisia ja K-18 DT-kortteja kesältä :D

Helou - juhannukselta on jo lomailtu mutta vasta nyt tuntuu että aikaa alkaa liietä bloggailullekin enemmän taas. Loma onkin tähän asti mennyt kiireellisempänä kuin normi työviikko: on tehty puutarhahommia, hoidettu kasvimaata, rempattu miehen kanssa ulkosaunaa, kuljettu markkinoilla sekä myymässä että ostamassa ja tietysti myös hillastettu hieman :D Nyt loppuloma on tarkoitus enää pienesti puuhastella pihalla, siivoilla kaappeja ja ottaa ihan rennosti viimein :D Myös blogiin alkaa taas eloa tulla - paljon on lomalla väkerretty ja niissä riittääkin esittelemistä pitkälle syksyyn. Aloitetaan vaikka Koukuissa Kortteihin -yhteisön K18- haasteen korteilla, jotka ovatkin jo aikoja sitten tuolla yhteisön puolella ilmestyneet mutta totaalisesti olen unohtanut tänne laitella:

Hi - finally my vacation starts to slow down. I've been so busy with all the activities, gardening, fairs and small trips - now it seems that things slow down a bit and I have more time for blogging and crafting again :D Here is few DT cards over the summer for the K18- challenge (aka adults only) at Koukussa Kollaaseihin Network:

Kaunotar vs. Hirviö - haaste:
Pinups - haaste:Koetan nyt myös olla ahkerampi kommentoida jatkossa - nyt kesän aikana sen vähäisenkin koneajan on "syönyt" Koukussa Kollaaseihin yhteisö, mutta jatkossa varmaan taas on useamman kerran viikossa aikaa kunnon blogikierroksellekin :D Kiitos kaikille jotka olette jaksaneet kommenteillanne muistaa minua tämän hiljaiselonikin aikana - ne merkitsevät enemmän kuin uskottekaan - isot virtuaalihalit teille :)

2 kommenttia:

Vilukissa kirjoitti...

Ihanat kortit ja varsinkin tuo ylempi on aivan ihana (näin twilight fanina)... kyselisin myös sitä, että mistä noita twilight leimoja taas saikaan?? :)

Kiti kirjoitti...

Upeita kortteja sinulla taas :) Varsinkin tuo Pin Up on tosi hauska ja kaunis. Itse olen enempi vamppyyri piireissä noiden True Blood örkkien faneja :D Ihania kortteja kuitenkin molemmat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...