keskiviikko 11. elokuuta 2010

P*skarteluhaaste #52 - Tähtiä

Huomenta kaikille :) Täällä aloitellaan päivää jännityksellä sillä on Petjan eka eskariaamu :) Petjan eskarin alkamisen inspiroima on myös DT-kortti tämän viikon P*skarteluhaasteeseen - paljon iloisia värejä ja poikamaista tunnelmaa sekä tietysti niitä tähtiä:

This week's theme in P*skarteluhaaste is stars. Here's my DT card for the challenge:Huomenna on myös P*skiksessa aihetta juhlintaan - haaste täyttää kokonaisen vuoden!!! Onnittelut ja kiitokset Merjalle ja Pammulle ahkerasta työstä sekä kiitokset kaikille viimeisen vuoden aikana haasteisiin osallistuneille myös minunkin puolestani! Ihanaa miten olette "P*skiksen" ottaneet omaksenne!

Minulla oli myös ilo ja kunnia tavata Merja ja Pammu ihan livenä viime viikonvaihteessa Intohimona Askartelu - tapahtumassa! Yhtä ihania, rempseitä ja iloisia ihmisiä kuin osasin odottaakin - toivottavasti tiemme kohtaavat taas pian :)

Intohimona Askartelu-postausta luvassa vielä hieman myöhemmin... nyt sinne eskariin laittautumaan ja jännityksellä odottamaan miten pikku-Petjan eka päivä sujuu :)

3 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Reipas ja hieno poikakortti :))

Postasin korttejasi: http://papetek.blogspot.com

Paula kirjoitti...

Kiitos, Piia itsellesi! Mahtavaa, että oot ollut mukana haasteen alkutaipaleelta asti! Oli ihan mahtava tavata lauantaina! ;)
Upea kortti! Tosi kiva tuo leimasin ja just siihen sopivat pirteät värit!

Hilkka kirjoitti...

Vautsi miten ihana leimasin ja todella ihanan poikamainen kortti:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...