keskiviikko 1. syyskuuta 2010

P*skarteluhaaste #55 - Lempileimakuva

Tällä viikolla haetaan esille ne kaikista rakkaimmat leimasimet sillä P*skarteluhaasteen aiheena on lempileimakuva. Minä pähkäilin ties kuinka monen leimakuvan väliltä mutta koska joulukortteja on syytä alkaa urakoimaan hyvissä ajoin niin valitsin yhden lempijoululeimoistani eli CC Designin viime vuoden joulupaketista löytyy tämä ihastuttava tyttönen:

This week's challenge at P*skarteluhaaste is your favorite stamp. I have lots of favorites but finally chose this cutie by CC Design. It's from last year's Christmas Kit and this is the prettiest of them all:Ihanaa oli taas söpöstellä vaihteeksi ja veikkaampa että tämän vuoden joulukortit tulee olemaan taas vaihteeksi hieman söpömpää linjaa mitä olen muuten tänä vuonna tehnyt :)

4 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

Kauniin jouluinen kortti. Ihan jo tulee joulunodotus mieleen tästä kortista ;-) Kivasti sopii tuo sinertävä taustapaperi tähän.

maiju kirjoitti...

Upea kortti. Muutenkin upeita kortteja täällä syntynyt viime käynnin jälkeen. Tässä erityisesti on niin upeat värit, että oli pakko jättää puumerkkikin käynnistään ;)

Hilkka kirjoitti...

Mahtavan värinen kortti:) Välillä pitää olla söpöäkin.Ihanat helmitähdet kukkien keskustoissa:))

Viipula kirjoitti...

Onpas ihania kukkasia- ne pistivät ekaks silmiin ja sitten tuo leimakuva- upeaa väritystä-wau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...