tiistai 23. marraskuuta 2010

Jouluhaaste Koukussa Kortteihin - sivustolla :)

Koukussa Kortteihin -sivustolla on meneillään parhaillaan sarjassaan viimeinen jouluhaaste tälle vuodelle. Aiheena on tällä kertaa tehdä kortti ja lahjapakkaus samaa sarjaa. Tässä minun mallini haasteeseen ja siinä on käytetty peruskartonkeja lukuunottamatta ainoastaan Sinellin meille sponsoroimia materiaalejaKoukussa Kortteihin Network is having the last Christmas Challenge of the year. The challenge is to make matching card and gift package. These are my DT projects for the challenge. Thank you Sinelli for sponsoring all the materials for the projects.


Kiitokset vielä Sinellille ihanista materiaalipaketeista - näistä oli ilo tehdä kortteja ja muutakin kivaa. Lisää malleja näistä materiaaleista on nähtävillä sivustolla mm. Vintage-haasteessa ja foorumilta löytyy kooste kaikista ihanista jouluaiheisista töistä mitä olemme paketeista aikaan saaneet. Toivottavasti niistä löytyy inspiraatiota monille omiin joulukortteiluprojekteihin :)

Lisää Sinellin materiaaleilla tehtyjä malleja luvassa tänne blogiinkin myöhemmin tällä viikolla :)

1 kommentti:

Apris kirjoitti...

Ihanan jouluiset kortti ja pussukka. Hyvää Joulua tekstillä varustettu vintage paperi on Sinooperista Sinna sarjaa. En tiedä onko heillä nettimyyntiä. Mutta tuohon sarjaan oli kaikkea muutakin ihanaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...