keskiviikko 10. marraskuuta 2010

P*skarteluhaaste #65 - Niittejä + nappeja

Upouusi P*skarteluhaaste potkaistaan taas käyntiin ja tällä kertaa haaste olikin minun makuun hieman kinkkinen... niitit ja napit kun ei tunnetusti kuulu ihan minun lempparikoristeisiin :D Ratkaisin asian koklaamalla hieman "pammumaista" tyyliä tähän korttiin - onnistumisesta voi olla sitten montaa eri mieltä mutta kun ottaa huomioon että en yleensä tee tällaisia kortteja niin melko hyvin omasta mielestäni onnistuin vaikka ihan Pammun tasolle en ylläkään :)


This week's challenge at P*skarteluhaaste is to use stapler and buttons. Not exactly my favorite materials but I could have done worse ;)
Ihana otus on suht uusia hankintoja ja kuuluu ihanan Paper Makeup Stampsin kokoelmiin - näitä suloisia otuksia tullaan näkemään jatkossa varmasti enempikin :D

5 kommenttia:

Saril kirjoitti...

Mielettömän hauska kortti!!

Satu K kirjoitti...

Tosi hauska!

Niina kirjoitti...

Todella hauska kortti :D

Pammu kirjoitti...

Tää on ihan mielettömän ihana kortti! Erinomaisesti oot onnistunut vaikka ei ehkä ihan siellä sun omimmalla alueella ollakaan! Noi PMSt (joopa...;D) on noussu mun toisiks suosikeiks Doodlejen ohella ja hamstrasinkin niitä jo sen mukaisesti... ;) Kun vaan jaksais niillä jotain tehdä... ;)

Susa kirjoitti...

Mää kyllä tykkään tässä!! Hurrrrja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...