sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulukalenteri 2010 - luukku 19 - kynttilänjalan tuunausta :)

Tänään vuorossa ei varsinaisesti ole mikään uusi projekti vaan pikemminkin vanhan tuunaaminen askarteluvälineiden avulla :) Tältä kovia kokenut Ratian kynttilänjalka näytti ennen kuin aloin hommiin:

Today I have made a make-over to old candle holder with some alcohol inks and Prima say it in chrystals:
Eli pinnassa oli todella paljon naarmuja ja tahroja jotka eivät lähteneet millään puhistusaineella irti. Otinkin käsiini alkoholimusteet ja töpöttelin pinnan revontulten värisävyillä maustettuna hopealla. Lopuksi kiinnitin pintaan vielä Priman timanttikiekuran :) Nopea ja helppo muutos ja itse ainakin tykkään uudesta lookista kovasti :D Toivottavasti Risto-Matti ei kovasti laita pahakseen ;DTätä ideaahan voi soveltaa kaikille lasisille ja metallisille kynttilänjaloille - alkoholimusteet pysyvät hyvin molemmilla materiaaleilla :) Muistattehan myös että Stazon -musteella voi lasille myös leimata *vinksvinks*

Joulunamun arvonta ja viimeisen namun julkaisu menevät tänään varmaan tavallista myöhäisempään - täällä on kovat joululahjavalvojaiset illan päälle ja niiden jälkeen ennätän taas vasta takaisin koneelle ;) Luvassa on kuitenkin myös taas sitä lukija-arvontaa joten malttakaahan vielä hetki :) Ja tosiaan nro 3 namuun ehtii vielä muutaman tunnin siten osallistua ;D

10 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Upea!!

Haltiakummi kirjoitti...

Minä vasta olen löytänyt alkoholimusteet. Ne "spykedeeliset" läiskät on ihan mahtavia, ja aina vaan innostun tiputtelemaan mustetippoja uudestaan ja uudestaan kiiltävälle paperille/kalvolle.
Tämä on kiva vinkki musteidenkin käytöstä! täytyy kokeilla joskus tuota tuputteluakin, samoin kuin ne aijemmin tekemät joulupallotkin oli hauska idea toteutettavaksi! :)
-Kiitos Piia-

maiju kirjoitti...

Voi tämä on kaunis. Uskon, että livenä vieläkin nätimpi. Kyllä olet taas ollut kekseliäs. Nuo timantit ovat kruunanneet sitten kokonaisuuden.

Apris kirjoitti...

Mielettömän upea lopputulos tuunauksen jälkeen. Kyllä kelpaa taas katsella :)

Katukettu kirjoitti...

Ihana!!!!!! Pitäs ehottaa Risto-Matille, et kannattas tuunauttaa kaikki kynttilänjalat siulla ennen ku niitä laitetaan myyntiin minnekään! Mie en sitä alkuperästä versiota ostais ikinä, mut tää tuunattu on kyllä niin ihana, että sen voisin ostaakin =)

Loreal Blondi kirjoitti...

Kyllä Ristomatti kalpenne kateudesta kun näkee upean tuunauksesi tuloksen :) Tosi kaunista jälkeä!

Maaret kirjoitti...

Olen samaa mieltä muutaman jo kommentoineen kanssa, että taitais Risto-Matti kateudesta katsella ja taitais ideasi "varastaa" omaan tuotantoon, on toi tuunattu kynttilänjalka vaan mahdottoman hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Tulipas hieno, todella parempi kuin alkuperäinen! Noista alkoholimusteista, en ole koskaan kokeillut, pitäis varmaan... Olen ihan noviisi tällä askartelun ja kortteilun ihanalla saralla :)

Raisa kirjoitti...

tätä piti jo eilen kommentoida, mutta joku tuli väliin.
Mulle nämä alkoholimusteet on tuntemattomia, olen toki kuullut, mutta en koskaan kokeillu. Upeaa jälkeä niillä saa aikaan, kun osaa käyttää. Tosi hieno!

Arja L kirjoitti...

Upeeeeeeee! Siin Risto-matti saa hävetä omaa tekelettään!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...