keskiviikko 26. tammikuuta 2011

P*skarteluhaaste # 75 - Huopa /huovutus 4/2011

Taas starttaa uusi P*skarteluviikko näin keskiviikon kunniaksi ja tällä kertaa aiheena on huopa/huovutus. Eli jotain huopaista tai huovutettua pitää kortista löytyä.

This week's challenge at P*skarteluhaaste is to use felt or something felted:Oma korttini lähti liikkeelle tuosta Priman huopaboordista, jota olen jemmaillut jo pitkään. Sen seuraksi tein huopaisista retrokukista ruusun samalla tekniikalla mitä näitä on blogeissa väännelty aiemmin paperista. Hieman haasteellista se huovasta oli, mutta ihan kivalta se näyttää vaikkei ehkä ihan perinteisen ruusun näköinen tullutkaan :D

My card has some of Prima's felt border and also a rose made of felt retroflowers.

10 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Tosi tyylikäs kortti :)

Saila kirjoitti...

Kaunis kortti!

-maiju- kirjoitti...

Ompa nätti kortti!

Pammu kirjoitti...

Ihana kortti! Tykkään kovasti tuosta kukasta!

SannaS kirjoitti...

Upea kortti!! Ihana värimaailma!! =)

Laura kirjoitti...

Tosi ihana, kivat värit!

Eldanka kirjoitti...

Upean värinen kortti ja huoparuusukin on niin nätti :)
Kysyit niistä Hello Kitty-leimasimista. Ostin ne eilen Anttilasta, oli sellainen kolmen leimasimen paketti, sisälsi myös sinisen mustetyynyn ja kolme puuvärikynää. Samanlaisia settejä voi varmaankin olla esin. Suomalaisissa tai vaikka Citymarketeissa. Oma korttini taitaa päätyä omalle kummitytölleni(4-vuotiaalle Hello Kitty-fanille)

Pia K kirjoitti...

Oho, en näköjään ole ehtinyt kommentoida, vaikka ihastelin tätä korttia jo kauan sitten! Huopaboordi on todella ihana (en ihmettele että oot hillonnut sitä) ja värit sopii kauniisti yhteen.

Susa kirjoitti...

Upea luomus!! Täyteläiset värit ja tunnelma!!

Kortissani se kakkupaperileima on ostettu Villakeijusta ja on Hero Artsin puupalikallinen :)

Arja L kirjoitti...

Kaunis ja tyylikäs on korttisi!
Kyllä posti on perillä ja kokeiltukin jo osaa,ihania ovat. Jossain vaiheessa olin kirjoittavinani sinulle asiasta viestiä,mutta joku kämmi on varmaan käynyt.Oli välillä tietokoneongelmia,mutta nyt pelittää taas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...