lauantai 2. huhtikuuta 2011

Koukussa Kortteihin biletuotoksia :) 30-32/2011

Eilen juhlittiin 1-vuotiasta Koukussa Kortteihin -verkkoyhteisöä ja monenlaista ihanaa ohjelmaa oli sivustolla :) Me ylläpidon tytöt olimme touhunneet kaikkea kivaa sivustolle jäsenten käyttöön yhdessä jäsenten ja sponsoreiden kanssa. Loppuillasta vedätimme vielä aprillipilalla koko joukkoa ja nauru maistui kaikille sen jälkeen... toivottavasti ainakin ;)

Last night we had a big birthday party at Koukussa Kortteihin network and lot of fun things were going on :) Me and my admin sisters worked together with few members and sponsors and came up with lots of fun events through out the day. End of the day we had even more fun with our April Fool's Day trick and there was lots of laughter after that *LOL*

Taika-lehti oli suunnitellut synttäreitä varten ihania digileimasimia sivuston jäsenten käyttöön ja tässä pari mallia mitä pikaisesti niistä väkersin, jotta näette millaisista ihanuuksista oikein on kyse eli kortti ja siihen sopiva tagi pakettikortiksi:

Taika-magazine had designed few gorgeous digistamps for our members only and here a few quick projects I made to show you how they look - a card and a matching tag:...pahoittelen kuvien pientä keltaisuutta - lamppu jota yleensä käytän kuvaamisessa apuna niin paloi enkä ole ehtinyt hankkia uutta hehkua siihen :(

Kortissa käytin myös Taika-lehden Polka-papereita, jotka sopii yhteen näiden digien kanssa täydellisesti!. Perhonen tulostettu 250 g UPM Kymmenen Color Laser -paperille jota suosin nykyään lähes kaikkien leimausten kanssa. Promarkerin Poppy Red -sävy sopi papereiden punaiseen sävyyn ja muutama timangi kiiltelee myös perhosen siivistä. Teksti löytyy myös digiseteistä :)

Tagin tein niin että tulostin tuolle samaiselle vahvalle paperille perhosboordin ja stanssasin sen sitten Timpan tagistanssilla - vähän taas Poppy Rediä peliin sekä kimalleliimaa :) Simppeliä mutta tyylikästä ja mie niin tykkään tehdä välistä tällaisiakin projekteja jossa ei turhaan pröystäillä koristeilla ;)


XXX


Jäsenten joukosta löytyi myös lahjakas Tellihani, joka myös suunnitteli meille synttäreiden kunniaksi pari ihanaa ilmaisdigiä. Tässä minun mallikorttini parista digileimasta:

We also got some cute free digistamps designed by talented Tellihani. Here is few cards I made from them:Nämä hiirulaiset värittelin muuten ensimmäistä kertaa Derwentin Studio kynillä ja vauvaöljyllä tuolle UPM - kartongille. Näkyy sopivan todella hyvin myös öljypohjaisille väritysmetodeille tuo paperi - tosin kosketusherkkyys on hieman eri joten hieman kynäote kaipaa vielä harjoitusta :)

Mices were colored with Derwent Studio pens and oil on heavy cardstock ment for laser printers (UPM Kymmene 250g Color Laser Paper) . First time I tried this and was amazed how well oil based coloring methods work also on that paper - love it!!!

Lisäksi itse tein pari vintagetyylistä digikollaasiarkkia käytettäväksi sekä kortteihin että kollaaseihin ja muihin askarteluihin. Ne sekä nämä digit löydät KK-sivustolta - samoin mahdolliset enkelipolitiikat on mainittu latauslinkkien yhteydessä :D

I made some vintage collage sheets for members only - those can be uploaded from KK network as well as the digistamps!

Viikonlopun aikana vielä luvassa toinenkin julkaisu synttärihulinoihin liittyen... eihän kaikki toki samaan postaukseen vielä mahtunut ;)

2 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Oi Piia, teillä on varmaan ollut ihanaa:) Vahinko etten nyt päässyt mihinkään osallistumaan koska kaikki ask.tarvikkeet ovat pakattuna...eilen sain uuden kotini avaimet ja nyt sitten alkaa muutto naapurikaupunkiin:))
Mukavia hetkiä sinulle ja kaikille kamuille:):):):)

Kiti kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kortteja olet tehnytkään ihana tuo eka perhonen varsinkin :) Kauniita värejä ja ihanan keväistä tunnelmaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...