sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Mummolle essukortti :) 44/2011

Äitienpäiväksi piti tietty taas värkkäillä kortteja ja tässä yksi kiva omasta päästä vedetty malli muillekin jaettavaksi myöhempään käyttöön :) Elikkäs idean essukortista sain jo joskus talvella kun mietin että voisko jouluisille kankaisille pulloessuille keksiä paperisen vastineen jotenkin??? No nyt tuli paikka että tarvi tehdä kortti jossa olisi tasku äitienpäiväarvoille :) Siispä ryhdyin tuumasta toimeen ja väkersin kaavan n. A5 kokoiselle essulle ja tältä se näyttää sitten viimein valmiina korttina:

Here's an apron card I made for my mother-in-law last week to hold her Mother's day gift coupons etc. It's also designed to fit on a A5 cardstock piece and can also be used as a bottle apron if needed :Ja tätä malliahan voi varioida sitten sopivaksi muihinkin juhliin - vaikkapa joulukortiksikin :) Miehekkäitä essujakin saa intohimoisille kokeille ja grillaajille tehtyä vain värejä ja koristeita vaihtamalla :) Tässä kaava, jonka kun tulostaa A4 koossa niin kaava pitäisi sopia juurikin A5 kartongille eli esim. nuuttaamattomalle A6 korttipohjalle - ja tasku sitten vain leikata erikseen + kuviopaperit:

And here's the pattern for the apron - print it out as A4 and the pattern should then fit on A5 cardstock (and the pocket on A6):

4 kommenttia:

xing kirjoitti...

<3<3<3

Tällainen pitää joskus tehdä ehdottomasti

Apris kirjoitti...

Hieno essukortti. Kiitos kun annoit kaavankin käyttöön.

Anski kirjoitti...

Suloinen kortti ja kiva kaava!

Tuija kirjoitti...

Aivan ihana kortti ja idea on mitä parhain. Kiitos ohjeesta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...