maanantai 9. toukokuuta 2011

Talvinen maisema 47/2011

Tämän ihanan maisemakuvan olen saanut joskus vaihdossa ja nyt haeskelenkin valmistajan nimeä, jotta saisin itselle hommattua tämän jostain. Ihastuin niin kovin tähän maisemaan <3

This winter scene is so gorgeous!!! Anyone know who the manufacturer is? I have had this in my stash for ages and can't remember where I got it? :( Anyway - I love it so much that I need to have the stamp - so any help finding out where to get one is apreciated, ty!


Joulukorttihaaste 2011 13/2011

Tämä kortti on myös jatkoa taas joulukorttiprojektilleni 2011...täytyykin alkaa laskeskelemaan että kuinka pahasti oikeasti olen jäljessä... pahalta näyttää nyt kuitenkin tuo 100 korttia juhannukseksi :( Onneksi on loma päällä niin voi ajatella että ehtii tässä vielä ainakin jonkun viikon tehdä useampaa per päivä... mut saas nähdä riittääkö? ;)

I'm a bit behind on schedule on my 100 Christmas cards before Midnight Sun Festival - project. Anyway I still have high hopes to make it in time as my summer vacation is going on and I will try to make up to 3 cards per day during May - hopefully that will help me to make it on time :)

Mutta laittakaa tosiaan kommenttia jos tiedätte kenen valmistajan leimasin on kyseessä, kiitos!

2 kommenttia:

pipertäjä kirjoitti...

Ihana kortti! Leimasin on blue ridge impressionin, itselläkin kaapin kätköissä pölyttymässä, pitäiskin muistaa kaivella taas esille. :)

Minna kirjoitti...

Moi Piia;)) Leimasin on Blue Ridge Impressions:n Winter Countryside. Toivottavasti löydät sen omaksesi, mullakaan ei kyllä ole sitä valitettavasti:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...