maanantai 30. toukokuuta 2011

Yo-kortteja Skogstokigan leimasimilla 55-57/2011

Tilasin huhtikuussa näitä Skogstokigan ihania leimasimia yo-kortteiluja varten ja kylläpä niille onkin riittänyt tarvetta :) Ylioppilaskortteja on tänä vuonna tilattu ennätysmäärä ja sillä vauhdilla olen niitä tehtaillut maailmalle että vallan osa jäänyt kuvaamattakin kun ei ole kamera ollut heti käsillä - niin meinasi näillekin käydä ja siksipä kaksi ylintä niistä onkin kuvattu hieman rumasti sellofaanipusseissaan - toivottavasti ei kuitenkaan liikaa häiritse tuo pussin kilotus :

I bought these Skogstokiga stamps in April and they have been in some heavy use lately as I've had so many graduation cards to make. I've been so busy making them that some of them I didn't have even time to take a picture. It almost happened with these ones too - but I decided to take a few pics althought they are allready bagged:

Kuvista myös selkeästi huomaa että yhden sortin kukkasten tuhoamisvimma iski - melkein koko säkin sainkin kulutettua loppuun kun nämä kortit saivat jo aiemmin muutaman "kaksosen" hieman eriväreissä vaan ;D

3 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Wau Piia, nämä ovat aivan ihania ja kiva tuo yo-lakki kun on hiukka erilainen:)))

bissecat kirjoitti...

Upeita kortteja . Kiva kun noissa erillailla käsitelty ylioppilasteemaa tollaillapilke silmäkulmas.Toi lippujuttu varsinkin tosi söde.

Anitta kirjoitti...

Hei , tosi hienot yo-kortit !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...