keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #101 - Bingo 13 159/2011

Jeeee- taas on bingoviikko P*skiksessa :) Se taitaa allekirjoittaneen lisäksi olla monen muunkin suosikki :D Jotta ei tulis kauhea kiire sen toisen satasen kanssa tuossa joulukorttiprojektissani niin näette multa taas aika paljon joulukortteja joka vaiheessa - niinpä nyt bingoillessakin tuli "joulubingo" :D Eli tässsä minun DT-korttini ja bingorivi siis hopea-kukka-metalli:Ja tässä vielä viikon bingoruudukko:Joulukortti 103/2011

5 kommenttia:

Eldanka kirjoitti...

Kauhunhetkiä joulupukin sylissä, niin tuttua :) Ihan huippu kuva ja vielä filminpätkä siinä sivussa! Ei yhtään perinteinen joulutervehdys, mutta tää jää saajalle ( ja lähettäjälle) mieleen :)

Niina kirjoitti...

He he...hauska!

Pammu kirjoitti...

Tää on huippu! ;)
Ja tuo kuva vaan ON paras! ;D

TaijuS kirjoitti...

Mainio joulukortti!

Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

Kortteja on tullut värkkäiltyä kymmeniä ja kymmeniä kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

Toukoleeni kirjoitti...

Hmmm.. tosiaan se joulu tulee kohta... =) Hauska kuva!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...