keskiviikko 10. elokuuta 2011

P*skarteluhaaste # 103 - P*skis 2 vee 160/2011

Vasta juhlittiin sadannetta haastetta mutta tällä viikolla on taas aihetta juhlaan P*skiksessa, sillä haaste pääsee taaperoikään ja täyttää 2 vuotta :D Aiheena onkin tehdä 2-vuotiaalle kortti :D Tässäpä minun viritykseni johon koetin hakea hieman viiskytluvun retrohenkeä mukaan:

This week P*skarteluhaaste celebrates it´s second birthday and the challenge is to make a card for a 2 year old. Here´s my vintage/retro card for the challenge:


Ihan tyytyväinen en lopputulokseen ollut kun tuntui että hieman tunkkaiseksi jäi kokonaisuus :( Suoraan sanottuna kortteiluaika on kuitenkin nyt sadonkorjuun ja pojan koulun aloittelun keskellä ollut todella vähissä enkä sitten ehtinyt enää parempaakaan tehdä. Erehdyin vielä aloittamaan leimasinjärjestyksen uudelleenorganisoinnin laminoituihin arkkeihin, joten ne vähäisetkin hetket tuntuu edelleen vievän se ikuisuusprojekti. Ainoa lohtu on että viimeistään ensi viikonloppuna pitäisi sekin savotta olla valmis ja ihan mahdottomiin paisunut leimasinvalikoimani viimein ihanissa pinkeissä mapeissa tiptop-järjestyksessä.... ainakin kunnes keksin taas jonkun uudemman ja paremman tavan ;)

3 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kaunis ja hyvä tunnelmainen kortti! Kiitos Piia että olet jaksanut meitin mukana P*skiksessa :) Olet huippu!

Laura kirjoitti...

Tässä kortissa on ihana, lämmin tunnelma!

Päivi kirjoitti...

Minusta tässä ei ole mitään tunkkasta vaan minusta tämä on aivan ihana :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...