sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Buzzaus: Dove Intense Repair Express-hoitoaine :)

Liityin Buzzadoriksi nyt syksyllä blogiystävän vinkkaamana ja yllätys oli suuri kun minut valittiin jo syyskuussa Doven kampanjaa buzzaamaan :) Sain siis noin kuukausi sitten paketin, joka sisälsi oman testikappaleen, jaettavia näytteitä ja tietoa Dove Intense Repair Express- hoitoaineesta :)


Dove Intense repair tehohoidon tarkoituksena on hoitaa hiuksia kuten hiusnaamio mutta vaikutusaika on vain minuutin. Tuotetta käytetään tavallisen hoitoaineen sijaan suojaamaan päivittäisiltä vahingoilta ja rasituksilta. Aineen pitäisi kuntouttaa auringonpolttamat ja/tai värjäyksistä vahingoittuneet hiukset ja tehdä niistä silkinpehmeät ja entistä vahvemmat.

Nyt kun olen jakanut näytteitä ja tietoa sekä itse testannut tuotetta lähes kuukauden verran niin täytyy kyllä sanoa että olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Hieman skeptisesti siis suhtauduin aluksi tähän tuotteeseen enkä ollut ihan varma päivittäistavarakaupasta saatavan tuotteen toimivuudesta pitkän linjan kampaamotuotteiden tottuneena käyttäjänä. Tuote on tuoksultaan todella ihana ja myös erittäin riittoisaa. Pitkätkin hiukset oli helppo selvittää pesun ja hoitoaineen käytön jälkeen.  Omalta osaltani voin myös sanoa että kesän helteissä palaneille kuiville hiuslatvoilleni tämän tuotteen kuurimainen hoito teki hyvää. Olin itseasiassa jo miettinyt radikaalimpaa lyhennystä hiuksille niiden kunnon palauttamiseksi, mutta pieni latvojen siistiminen riittikin Doven kuurin jälkeen ja sain pitää hiukseni vielä pitkinä :)

Itse suosittelen tätä tuotetta erityisesti hoitokuureina - pitemmässä käytössä omat hiukseni alkoivat jo rasvoittumaan helposti. Mutta hoitokuurina rasittuneille hiuksille ja erityisesti latvojen hoitoaineena tämä on todella hyvä! Purkki myös riittää pitkään sillä pitkiinkin hiuksiin riitti pieni nokare kerta-annokseksi.

Todella kivaa oli päästä testaamaan Doven tuotteita ja toivottavasti minut valitaan Doven kampanjaan toistekin :) 

Lopuksi voin lämpimästi suosittella muillekin Buzzadoriksi liittymistä - tarkempaa tietoa toiminnasta löytyy TÄÄLTÄ!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...