keskiviikko 5. lokakuuta 2011

P*skis #111 - Resepti 170/2011


P*skiksessa on nyt reseptihaaste, jossa pitää käyttää 2 kuviopaperia, 2 kukkaa ja 2 perhosta. Mie pakkasin omaan korttiini viimeiset rippeet kesästä ja vähän syksynkin väriloistoa - oikea energiakortti siis :D Ideahan lähti noista perhosista, joita on tullut kauppojen kukkasomisteosastoilta hankittua aika paljonkin kesän mittaan - Norjassa näitä oli vähän joka kaupassa. Isompi oranssi perhonen on samanlainen höyhenistä tehty kuin mitä kaikki nuo kaupasta hankkimanikin - se sen sijaan löytyi KK-kirppikseltä  ;)

This week we have a recipe challenge at P*skarteluhaaste. Recipe is to use minimum of 2 different papers, 2 flowers and 2 butterflies in your project. I got my inspiration of the fall colours and I tried to preserve some of the energy of the summer to this card. I've been making so elegant cards lately that it was fun to play with some bright colours for a change :D


Tämä viikko on Takalojen taloudessa lähtenyt liikkeelle taas kerran vähän tautisina - onneksi poika lähtee tänään kouluun :) Meinasi äidillä loppua jo niksit kesken viihdyttämisessä :D Viimeinen vuosi tuntuu olleen yhtä sairastelua tässä taloudessa ja varmaan enemmän ollut sairaspäiviä nyt vuoden sisään kuin mitä Petjan ensimmäisen 6 elinvuoden aikana yhteensä :( ... liekö eskarin ja koulun aloittamisessa juuri syynsä siihen. Toivotaan että se tästä vielä lähtee elämä taas vähän terveemmäksikin - kovat vitamiinikuurit on jo aloitettukin ;)

PS: Pieni Gallup tähän loppuun vielä eli kuinka moni on jo ottanut tämän uuden Bloggerin käyttöliittymän käyttöönsä?? Itse vaihdoin pari päivää sitten ja nyt tuntuu että on ihan pihalla :O Nyt vasta tajusin mistä postauksetkin saa taas ajastettuina ;)

8 kommenttia:

Apris kirjoitti...

On kyllä mahtava piristysruiske väriensä puolesta. Todella kaunis kokonaisuus.
Minä en ole vielä ottanut uutta päivitystä käyttööni ja mietin, että otanko laisinkaan. Monesti niissä mennään vaan ojasta allikkoon.

Puuhis kirjoitti...

Tosi kiva kortti.

Itse olen palannut vanhaan. En tykännyt (tai oli siinä joku asia parannettu mutta osaa huononnettu)

Maaret kirjoitti...

Ihana, runsas, juuri annetun ohjeen mukaisesti rakennettu korttikokonaisuus, tästä mä tykkään!
Itse olen päivittänyt bloggerin, eikä ole valittamista :)

tuulis kirjoitti...

mulla on uudistettu bloggeri käytössä, tykkään.

TaijuS kirjoitti...

Aivan ihana energiapommi!

Katjuska kirjoitti...

Ihana energiapläjäys :)

Maria H. kirjoitti...

Sulle jotain blogissani:-)

Merkkari kirjoitti...

Vaikka onkin värikäs niin kuitenkin herkkä. Oikein onnistunut lopputulos! En ole ottanut uutta käyttööni, kurkkasin hivenen ja palasin sitten takaisin vanhaan :) Vanhassa vara parempi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...