perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukortteja Inktense Blockseilla 200-204/2011

Nämä Helsingin messudemoilun ympärillä syntyneet kortit ovat unohtuneet vallan postata tässä kaiken joulukiiruksen keskellä :O Siispä nyt köntsänä lyön kaikki tähän kerralla -  kaikissa hyödynnetty väritykseen sekä taustoihin. nauhoihin jne. Inktense Blocks- liituja ;)

Here is some cards I made with Inktense Blocks during my demo at Helsinki Craft Affair:

Tämä eka on minusta ehkä onnistunein ja samalla myös työläin ;) Tausta leimattu blockseilla, leimakuva väritetty blockseilla ja paperiruusu sekä pitsi myös blockseilla värjätty. Ihana leimasin on uusia CTMH (Close To My Heart) -leimasimiani, jotka sain juuri ennen messuja - vähänkö mie rakastan näitä leimoja:Seuraavissa korteissa olen kokeillut sizzixin uusia kohokuviointikansio + leimasin - settejä Blocksien kanssa - nopeasti syntyy kivoja kortteja sarjatyönäkin tällä tavalla:Seuraavat kortit epäonnistuivat kuvatessa täysin... luonnossa paljon paremmalta näyttävät! :(  Varsinkin jälkimmäinen vihreä kortti, jossa helmiäispintaa ei todellakaan tule oikeuksiinsa :(Joulukortit 128-132/2011

Mutta kuten korteista käy ilmi niin nuo blocksit on ihan huiput - niillä voi värittää, värjätä, käyttää "musteena" ja raastamalla purkkiin ja sekoittamalla veteen saa myös upeat suihkeet ;) Voisin leikkiä näillä päiväkausia ja aina löytyisi uutta varmasti mitä kokeilla ;)


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...