perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulukuun 2. - Kalentereita kiireisille :)

Kalenteri on kätevä joululahja niin opiskelijalle kuin kiireelliselle isälle ja äidillekin :) Tänään esittelen parikin vaihtoehtoa tehdä kalenteri lahjaksi itse :) Ensimmäiseksi tässä esittelyyn A5 maalauspohjaan tehty jääkaappimagneettikalenteri, jossa siis kukkakannen alle kätkettynä post it-lappuja:

Calendars are perfect gifts for students and busy moms and dads :) Today I show you couple of different variation of homemade calendar and notes set :) First one is made on A5 sized painting board with magnets on the back to hold it on fridge  - under the flowered cover there's a stack of post it -notes:


Toinen variaatio on tämä "taskukalenteri" , joka kätkee sisäänsä sekä kalenterin että muistikirjan. Kynän voisi lisätä myös tähänkin versioon halutessaan ja nuo "kierrätetyt" Ikean pienet lyijärit käy näihin mainiosti mukaan :D

I also made this pocket calendar which holds the calendar pages and also a little notebook - you could also add a small pen to this ( I used an Ikea pencil on the top one - recycling you know! *LOL*)


Hienoja uutisia tähän lopuksi - eli näissä kalentereissa käyttämäni Taika-lehden kalenteripaperit ovat tarjouksessa tänään Taika-shopissa! Käykääpäs siis kipinkapin hommaamassa nyt edullisesti kalenteripaperit loppuvuoden kalenteriprojekteihin - näitä on kiva väkertää myös joulunpyhinä ja moni löytää käyttöä kalentereille vielä tammikuussakin jos ei pukinkonttiin ennätä tehdä :) 

Kurkatkaa myös Taika-kalenteria päivittäin - ihania yllätyksiä sielläkin luvassa ja tilaajakansio siis avoinna joulukuussa myös niille joille Taika-lehti ei vielä tule ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Piia,

miten mina nyt vasta loysin tanne ihanaiseen blogiin, monen mutkan kautta (tulin open luokka-blogin kautta vihoviimeksi). Mutta siis tosi kiva, ja kiitos kun jaksat meidan muidenkin iloksi paivittaa naita. Hyvaa joulunodotusta!

- Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...