keskiviikko 14. joulukuuta 2011

P*skis #121 - Värihaaste 205/2011

Nyt P*skiksessa on vuorossa värihaaste, jossa väreinä tällä kertaa kraft, valkoinen ja turkoosi. Minä inspiroiduin tällä kertaa tuosta ihanasta uudesta tiilisabluunastani ja seuraksi sopi yksi lempidigileimoistani eli tämä Some Odd Girl monsteri ;)  Monsterin väritykset ei ihan kuvatessa onnistuneet - luonnossa väritys kuitenkin turkoosimpi eikä ihan noin sininen ;D

This week at P*skarteluhaaste we have a color challenge. You should use kraft, white and turqoise in your project.  I was inspired by my new brick wall stencil and the cute monster by Some Odd Girl fitted perfectly with this theme:
Täällä joulukiireet pitää aikataulun hektisenä... suutarin lapsella ei ole kenkiä ja omat joulukortit ovat pahasti vielä kesken :O  Jotain positiivistakin kerrottavaa kuitenkin löytyy, sillä kiitos isojen korttitilausten joulukorttihaasteen korttisaldo on täyttynyt... tosin sarjatuotannoksihan se meni kun tilauksia sateli ;)  Kuvailen huomenna lähes viimeiset tilauskortit ja sitten luvassa tännekin taas joulukorttien maratoonipostauksia ;) Nauttikaa siis nyt tästä P*skiskortista vaihteeksi, sillä luvassa on jouluttelua vielä kyllästymiseen asti jos joku vaan jouluun voi kyllästyä - minähän en kyllä kyllästy ;)

3 kommenttia:

Satu K kirjoitti...

Ihana kortti!

Henna kirjoitti...

Hellyyttävä leima ja toi tausta on kyllä huippu!

Minna kirjoitti...

Tosi hauska:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...