maanantai 23. tammikuuta 2012

Skräpättyjä kastetauluja :)

Ihana pieni kummityttöni täytti eilen 2-vuotta ja synttäreillä käydessä vein samalla jo kastelahjaksi tekemäni kehyksen viimeisteltynä takaisin ;) Eli kehys on koristeltu jo pari vuotta sitten, mutta koska vanhemmat tahtoivat pitää nimen salaisuutena  viime hetkiin saakka niin nimi sekä kastepäivän valokuvan lisäsin vasta viime vuonna kehykseen. No samalla ystäväni eli kummityttöni äiti halusi myös vanhemmasta pojastaan samantapaisen kehyksen -siispä viime syksynä väkersin samantapaisen poikamaisena versiona - tässä molemmat näytille samalla:

Some scrapbook wall decor I made for  my friend  and her children . The girl is my god daughter and  the boy is her brother. Pictures are taken on their Christening day and the Christening date and first names are also included:

HUOM! Klikkaamalla kuvaa näet kuvan suurempana ;)Synttäreillä jo kyseltiin että teenkö näitä tilauksesta kastepäivien ohella myös vaikkapa rippi tai ylioppilasaiheilla.  No nämä kun lahjaksi tein niin empä huomannut paljon materiaaleja ja käytettyä aikaa laskeskella olleskaan ;) Voin kuitenkin jo luvata että tilauksia voi tehdä kunhan ensin lasken keskimääräiset materiaalikulut ja saan hommattua lisää noita isoja syviä kehyksiä. Sen verran koukkuun kun jäin jo näihin että Petjalle jo aloinkin tällaista tekemään myös :)


11 kommenttia:

Majan Molla kirjoitti...

Kauniita!
Tein joskus ristipistoilla noita, no eivät olleet noin kauniita.

Outiirmeli kirjoitti...

Ovat tosi kauniita,säilyy muistot tallessa!

Marjorie kirjoitti...

Oletpas tehnyt kauniita tauluja! Todella kiva idea!

maiju kirjoitti...

Kauniita ja ah niin ihanan romanttisia ;)

Susanne kirjoitti...

Näähän on aivan ihania =)

SannaS kirjoitti...

tosi upeat taulut!! ihanat herkät kokonaisuudet!! =)

Maaret kirjoitti...

Todella kauniit taulut:)

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan ihanat - syötävät suorastaan!
Minsku

Jonna kirjoitti...

Upeita tauluja :)

Tiinu kirjoitti...

Aivan ällistyttävän upeat taulut,ei voin ihastella,todella hienoa työtä :)

Viipula kirjoitti...

Voi miten ihania!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...