keskiviikko 22. helmikuuta 2012

P*skis #130 - Bingo

Bingo on täällä taas eli P*skiksessa taas pitkästä aikaa bingoviikko.  Minä otin tällä kertaa sen lähtökohdan, että otin itselle haasteellisimman bingorivin eli alarivin.... keltainen ja sininen kun saa mulle aina jotenki Ruotsin mieleen jostain kumman syystä ja halusin rikkoa tämän mielikuvan nyt päästäni :D  Siispä valitsin niin murretut värit molemmista, että ei enää "Heja Sverige" -soinut päässä :D Eli minun sini-keltainen korttini haaraniitillä tässä kaikessa yksinkertaisuudessaan:

This week we play Bingo again at P*skarteluhaaste . I chose the hardest one for me and went with the bottom row this time - blue, yellow and a brad.Valitettavasti värit kuvautuivat hieman kirkkaampina kuin mitä luonnossa... tässä valkoista vasten varsinkin näyttää vähän nyt siltä "ruottalaiselta" tämä minun korttini, mutta luonnossa onneksi taittuu tuo keltainenkin hieman enemmän ruskeankeltaiseen eikä sitä fiilistä tullut ainakaan mulle sitten tällä kertaa ;)

Tässä vielä viikon bingotaulu:


2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Suloinen ankkapari:) Eikä tuu ruotsi mieleen...

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Hihii sama tulee mieleen myös kelta sini yhdistelmästä, aika harvoin tulee yhdistettyä! Mutta korttisi on todella kaunis, kiva tuo ankkapari! Hirveä sanatunnistus tuossa alla, yritän selvitä tällä kertaa;-))m

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...