keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

P*skis #133 - Kimalleliimaa :)

Tällä viikolla ei glittereitä P*skisksessa säästellä sillä haasteena on käyttää kimalleliimaa. Mulle ei todellakaan ole glitterliimankäyttö ollut mitenkään ongemallista joten nautin kyllä täysillä taas kerran - ja moneen paikkaan sitä onnistuinkin vääntämään:This week's challenge at P*skarteluhaaste is to use glitterglue.  I love glitter on my cards so this was so far the favorite challenge for me to make this year:


Leimakuva on digileima, jonka valmistajaa/ tekijää en valitettavasti enää muista :( Jos joku tunnistaa niin vinkatkaapa tätä huonomuistista niin laitetaan nimi ylös :D  Hauska tausta merenneidolle syntyi yllättäen Papermanian viime joulun kokoelman papereista - aika hauskaa miten luminen maisema voi myös näyttää merenpohjalta ;)

Mitä muihin kuulumisiini tulee niin kirjanpitohommat pitävät edelleen päivät pitkinä ja muutenkin aikataulun kiireisenä. Siispä p*skarteluhetket ovat todellakin kortilla :(.... toivotaan kuitenkin että jaksan vielä muutaman viikon ahkeroida reippaasti töiden parissa pitkiäkin päiviä. Sitten loppukeväästä aikaa askartelulle olisi luvassa taas runsaammin :)

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Vangitseva kokonaisuus:)

AN kirjoitti...

Oih--mikä ihanuus--tausta sopii ihan just--
Ihanaa kevättä Lappiin!!

Ritva kirjoitti...

Siis WAU! Ja uskomatonta tosiaan tuo pohja, sehän on kuin tehty tähän vesimaailmaan!
Jaksamista aherruksessa!

Sara H kirjoitti...

Wau! Melettömän upea kortti! Kuva on tosi kaunis, ja ihana tausta!!!

Marjorie kirjoitti...

Todella upea kortti, ihana meriaiheinen :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

oih tämä on kuin taulu tosi upee kortti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...