tiistai 3. huhtikuuta 2012

Juhlien Taikaa :)

Uusin Taika-lehti on ilmestynyt ja tämän numeron toimituskunnan palstalta löytyykin allekirjoittaneen artikkeli sekä stepper card:n  eli askelmakortin (l. porraskortin) ohje. Tässä vain pientä esimakua uudesta Taika-lehden numerosta - lisää kortteja, selkeät ohjeet ja vasta-alkajallekin sopiva kaava korttipohjaan löytyvät lehdestä:

New Taika magazine is out now with a spring celebrations theme.  I also have written an article about stepper cards on that magazine with easy tutorial for beginners.  Here's one of the cards on the article:

Uudet upea ylioppilasaiheiset paperit on myös julkaistu ja niitä voi hankkia TÄÄLTÄ! Saatavilla on 3 erilaista kokelmaa  enkä malta odotella että saan käsiini nämä! Todella upeita ja varmasti monipuolisia käyttää erilaisten tekniikoiden kera myös :)

Also the new Taika design papers are out now with graduation them - they are looking so gorgeous and versatile!!! Can't wait to get mine!

1 kommentti:

Hilkka kirjoitti...

Itsekin kävin tänään ostamassa lehden....tosi upea juttu kortin teostasi...ja selkeä--osaa semmoisetkin jotka ovat vähemmän kortteja väsänneet:))
Ihania pääsiäispyhiä pohjoiseen! Täällä on paistanut aurinko mutta nollilla tuo ulkomittari silti pyörii....eikä mitenkään lämmintä:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...