keskiviikko 9. toukokuuta 2012

P*skis #141 - Pinkki ja turkoosi

Uusi P*skis on täällä taas ja aiheena turkoosi ja pinkki.  Minä kokeilin hieman värkkäillä uutukaisilla distress staineillani ja hieman artsympi kortti syntyi tällä kertaa:


Minun DT-kortti julkaisuni tulee hieman myöhässä... kuten näitte varmaan jo P*skiksen sivuilta niin kuva kortistani oli ihan kamala... kiitos lumisohjossa uineen kamerani :(  Nyt sain kuitenki lainakameralla otettua hieman paremman kuvan tänne blogiin... edessä lienee kuitenkin uuden kameran hankkiminen ja aattelin että josko kesälomabudjetista nipistäisi sen verran että ihan järkkärikameran jo ostaisin.  Siispä vinkit edullisesta ja helppokäyttöisestä ensijärkkäristä otetaan ilolla vastaan :)

Ja nyt kun vuodatuksen makuun päästiin niin todettakoon vielä että hieman alavireistä on ollut täällä muutenkin ... ensin oli flunssa, sitten vatsatauti ja nyt sitten flunssa taas :(  Kovin paha ei ole muuten tämä jälkiflunssa mutta äänen se vei tullessaan... siispä nyt pihistään vaan ainakin tämä päivä... toivottavasti huomenna ois ääni takasin - tää on oikeasti tämmösen kroonisesta puheripulista kärsivän painajainen :O
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...